Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Odczytywanie głosowe

(Temat utworzony: 18-11-2024 12:44 PM)
211 Wyświetlenia
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Hej wszystkim:)
Mam problem, przesiadłem się na s23u i nie mogę wygrać z odczytywaniem powiadomień. Jak mam sluchawki i zablokowany ekran to za każdym razem, gdy przychodzi sms to jakiś asystent mówi " wiadomości ". Głos pasuje do syntezatora TalkBack, lecz mam go wyłączonego i przejrzalem chyba wszystkie funkcje. Wyłączyłem asystenta google, talk back i bixby i nie mogę znaleźć tej jednej konkretnej opcji, która wymawia mi rodzaj powiadomienia.
Liczę na pomoc:) 
0 Like

2 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Wszystko sprawdzone. Ogólnie już rozwiązałem sprawę, ale nie mogłem usunąć posta bo pokazywało mi jako usunięty. Rozwiązanie czekało w Galaxy Wearable w ustawieniach słuchawek:) Dziękuję Ci za chęć pomocy

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

Rozwiązanie
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Aplikacja Wearable => Ustawienia słuchawek => Głośno udczytuj powiadomienia => Zezwól na wszystkie => Suwak ustawić na wyłączone.
PS.
Nie zauważyłem że już opanowane...

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

4 Odpowiedzi
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
a jak wchodzisz w ustawienia talkb... masz wyłączone powiadomienia przy wyłączonym... to jest w ustawieniach talkb.. szczegółowości i jak na zrzucie, może to powoduje mimo ogólnego jego wylaczenia1731937213307.jpg
Rozwiązanie
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Wszystko sprawdzone. Ogólnie już rozwiązałem sprawę, ale nie mogłem usunąć posta bo pokazywało mi jako usunięty. Rozwiązanie czekało w Galaxy Wearable w ustawieniach słuchawek:) Dziękuję Ci za chęć pomocy
Rozwiązanie
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
Aplikacja Wearable => Ustawienia słuchawek => Głośno udczytuj powiadomienia => Zezwól na wszystkie => Suwak ustawić na wyłączone.
PS.
Nie zauważyłem że już opanowane...
Kucharz98
Pioneer
Opcje
Mimo wszystko dziękuję za pomoc. Swoją drogą nie kojarzę, żebym miał tę funkcje na poprzednim telefonie S10+ dlatego tam w ogóle nie pomyślałem żeby szukać. Tym bardziej, że głos syntezatora TalkBack mnie zwiódł w tę stronę 😅