Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Notificări whatsapp

(Subiect creat la: 18-08-2023 11:06 AM)
1742 Vizualizări
Dani2727
Apprentice
Opțiuni
Salut!
Am achiziționat relativ recent samsung S23 ultra si folosesc un smartwatch samsung watch4 ,ei bine nu primesc pe ceas notificarile din whatsapp, deși toate celelalte notificări, mesaje,apeluri le primesc fără probleme. Cu telefonul pe care il utilizam anterior nu intimpinam astfel de "probleme".
Ma poate ajuta cineva va rog?
13 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Intră în aplicația Galaxy Wearable > Watch Settings > Notifications > App notifications. Vezi daca ai bifată aplicația WhatsApp. (Vezi screenshot-ul)Screenshot_20230818_110603_Galaxy Watch5 Manager.jpg
Dani2727
Apprentice
Opțiuni
Este bifata Screenshot_20230818_111426_Galaxy Watch4 Manager.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pe S23U imperecheat cu Galaxy Watch 5 PRO si 6 Classic nu am avut nici o problema.
Incearca o resetare si reimperechere a ceasului.. poate a ramas ceva agatat sau nu a fost configurat corect de la inceput.

Dani2727
Apprentice
Opțiuni
Am făcut acest lucru (chiar de mai multe ori) ,apoi am primit o perioada scurtă (1 ora ,2) notificarile si apoi din nou nu le am mai primit
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Whatsapp e actualizat si pe telefon si pe ceas?

Verifica pe telefon sa nu fie pus restrictionat, sau la aplicatii inactive whatsapp si Galaxy Wearable. 

Molid
Helping Hand
Opțiuni
Confirm si eu problema. De aceea am sters Whatsapp de pe ceas (Watch 4), si acum imi vin normal, ca înainte, notificările pe ceas. (Acum cateva săptămâni am instalat Whatsapp pe ceas, a mers bine vreo săptămână-doua, apoi nu mai primeam notificari. Mi-am dat seama ca mai au băieții de lucrat la aplicatia de pe ceas si am sters-o. Acum merg bine notificarile de pe telefon (S20fe), pe ceas, ale aplicatiei Whatsapp, ca si înainte. Oricum, nu prea ii vad rostul, nu am pierdut ceva esential (preluarea apelurilor de pe Whatsapp cu ceasul nu prea o faceam, microfonul ceasului nu are calitatea celui de pe telefon). Si..sa initiez mesaje de pe ceas...nu.. mai bine scot telefonul.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

@Dani2727 la asta nu m-am gandit!
Dezinstaleaza aplicatia Whatsapp de pe ceas daca o ai instalata si vezi cum se comporta dup.a. Eu nu o am instalata...

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Cam aceeași problema am și eu.. o dată ce aplicația este instalată pe ceas, nu mai primesc absolut nicio notificare..
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Eu nu am probleme! A52s 5g+ watch 4 LTE. Primesc notificările la fiecare mesaj.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Ai rezolvat?

Dani2727
Apprentice
Opțiuni
Salut!
Relativ da, am reinstalat whatsapp pe ceas ,si m am reconectat , mai da unele rateuri câteodată dar acum primesc notificarile pe ceas
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cum am zis și mai sus, dezinstaleaza WhatsApp de pe ceas și testează sa vezi. Eu zic ca fără aplicația pe ceas va fi totul ok.
lauraj54
First Poster
Opțiuni
Bună ziua, am un telefon samsung , si un ceas smartwatch redmi watch 3 , și nu apar mesajele de la whatsap , pe ceas, apelurile da, dar mesajele nu, asemenea și mesajele de pe Facebook, mulțumesc
0 Aprecieri