Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Memorie telefon

(Subiect creat la: 26-12-2023 01:39 PM)
1475 Vizualizări
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Buna! Craciun fericit in primu rand tuturor!❤️
Acum cateva zile am cerut parere despre ce telefon sa imi iau si m-am decis la S23 ultra doar ca nu stiu ce memorie sa imi iau. De 512 sau de 256 Giga? Ca si aplicatii nu o sa folosesc decat Facebook,Instagram si WhatsApp. Multumesc in avans tuturor!❤️
3 Soluţii
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Având în vedere că nu instalezi multe aplicații ori să descarci fișiere de dimensiune mare ori nu ești pasionată să faci filmări ori să faci multe poze și să faci editări in urma acestora, îți recomand că cel de 256 Gb îți este mai mult decât suficient.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Dacă nu creezi mult conținut, atunci poți lua varianta de 256GB. Eu am varianta de 512GB.

Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. În primul rând depinde cât timp vrei să folosești acel telefon. Pentru acele aplicații 8GB ram și 256 GB stocare este mai mult decât suficient și nu merită acea diferență de preț. Dar dacă vrei să îl ții 4-5 ani, atunci acea diferență este un fel de investiție pe viitor, când aplicațiile și Androidul o să ocupe resurse mai multe.

3 Soluţii

38 Răspunsuri
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Având în vedere că nu instalezi multe aplicații ori să descarci fișiere de dimensiune mare ori nu ești pasionată să faci filmări ori să faci multe poze și să faci editări in urma acestora, îți recomand că cel de 256 Gb îți este mai mult decât suficient.
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Dacă nu creezi mult conținut, atunci poți lua varianta de 256GB. Eu am varianta de 512GB.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
NU lua versiunea de 256 GB pentru ca aceasta vine cu 8GB RAM. Ia 512GB storage ca sa ai 12GB RAM.

Daca stocarea nu te intereseaza asa mult, dimensiunea memoriei RAM te interesează 1703591596714.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dar merită diferența de preț dacă nu o folosește?
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Din punctul meu de vedere da, merita. Parerile sunt subiective, am testat versiunea de 8GB si o am pe cea de 12 si este diferenta. Asa putem spune ca de ce isi ia S si nu seria A. Sa iti iei acum telefon cu 8 GB RAM ca sa il tii inca cativa ani buni, nu este o alternativa buna din punctul meu de vedere. Exista si de 256GB storage cu 12GB RAM pe canalele neoficiale gen Quickmobile si altele similare.

Poate alege ce doreste, eu am spus ce ii recomand. Daca bugetul este problema, sa ia versiunea mai ieftina dar din moment ce a intrebat inseamna ca poate lua oricare versiune

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu am făcut la un moment dat o listă cu produsele cumpărate cu funcții în plus... să fie acolo dacă am nevoie. În majoritatea cazurilor am dat bani în plus degeaba. Nu am folosit nimic din ce am plătit în plus. Cu acei bani puteam cumpăra altceva 🙂. Bine încă mai fac din astea, de exemplu 400 de lei în plus pe culoare, care oricum nu se vede sub husă 😅. Dar diferența de preț este destul de mare între 8 și 12 GB, iar dacă ea nu o să o folosească atunci sunt bani aruncați. De asta ziceam. Tu folosești mult mai multe lucruri și atunci probabil se vede diferența. Dar da, dacă faci editare video pe 4k/8K, folosești multe aplicații sau mai ales jocuri care consumă multă memorie, DEX cu multe aplicații deschise, sau dacă vrei să îl ții mai mult timp, atunci cu siguranță merită diferența de preț.
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Stiu ce zici🙈 Daca ar fii pe Albastru sau Roz as lua 🤣 Chiar daca am 37 de ani tot minte de 12 ani am🙈
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Multi inainte..iti cumperi husa la el de culorile albastru..sau roz 😆..chiar e de top telefonul..oricum o sa se uite repede de el când apare S24 Ultra 😆 😆 😆
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Eu fac asta mai mereu în general când ma duc în Mall 🤣🤣 ,mereu cumpăr lucruri în plus care ajung sa nu le folosesc vreodată, sau le.folosesc de câteva ori apoi uit de ele,cât despre telefoane,noi ăștia mai tinerii nu lucram pe.ele, ne interesează sa facă poze bine,videoclipuri și sa le posam pe social media la o calitate buna,cam atât.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Din punctul.meu de vedere nu cred ca peste 3-4 ani versiunea cu 8GB Ram o sa meargă cu mult iñ lag si va fi utilizabila fata e cea cu 12Gb Ram. Pe seria A de ce nu s-a băgat 12 GB Ram? ,Cine își ia un Galaxy A cu doar 8 GB Ram,nu îl va putea utiliza peste 4-5 ani vrei sa spui?1000 lei diferența e un preț foarte mare pentru foarte încă 4GB Ram i plus totuși,dacă era Pc/laptop putea sa își upgradeze Ramul cu o plăcută de încă 8GB la un pet dr aproximativ 200 lei😂, nu 1000.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
512 doar dacă ai ce face cu ei. Mulți iau asa și stau doar pe rețele sociale la care sunt suficienți și 4 giga ram😁😁😁
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. În primul rând depinde cât timp vrei să folosești acel telefon. Pentru acele aplicații 8GB ram și 256 GB stocare este mai mult decât suficient și nu merită acea diferență de preț. Dar dacă vrei să îl ții 4-5 ani, atunci acea diferență este un fel de investiție pe viitor, când aplicațiile și Androidul o să ocupe resurse mai multe.
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Pai as vrea sa il folosesc mai mult intradevar. Si eu ultimele 3 telefoane care le-am avut si asta care il am e de 128Giga si are 6Giga de RAM si mi-au fost suficient. Dar nu se compara ce am avut si ce am cu S23 care e un telefon de top top
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Eu zic sa aștepți seria S24,în nici 1 luna se va lansa oficial iar prin februarie va ajunge în România cel.mai probabil deci unde e graba? De ce sa îți iei s23 când S24 ne bate la ușă? În plus S23 are deja 1 an vechime.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Poate asa vrea ea..Oricum S24 Ultra o sa fie mult mai scump
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Diar i-am recomandat, tu de ce nu ti-ai luat S22U când apăruse seria S23? Seria s22 era mai ieftina, dar totuși ai mers pe generația cea mai noua apărută la acel moment, asa ii recomand si eu ei sa facă.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu am avut S10+...si mi-am luat S22+ gama de mijloc,uitate la comentarii si la pozele cu telefonul.A fost cumparat anu trecut in August..dar l-am ținut doar 6 luni..si am luat S23 Ultra la precomanda cu buyback.
onlyme1
Voyager
Opțiuni
Nu am atata buget din pacate de S24. Nu e problema ptr mine sa iau un telefon de 1an sau 3 chiar. 🙂
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Si eu îți recomand varianta de 12GB Ram cu 512GB stocare stiu ca e mai scump dar se merita pe viitor...eu îl am de 10 luni și deja spațiu de stocare e de 80GB.Sper 3-4 ani sa ma tina telefonul,sa se amortizeze investitia😆
Vlad1981
Legend
Opțiuni
S23 Ultra nu găsești la 4000 asa cum îți doreai ci peste 5000. Îți recomand ăsta și nu pierzi mare lucru și ai și spațiu suficient pentru ce faci pe el. S23 Ultra e pentru productivitate iar dacă nu-l folosești pentru asa ceva e cam degeaba, bani aruncați. 98% poți face și cu un S23 simplu ce faci cu un Ultra 1703599565012.jpg