Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Memoria cache Samsung S23

(Subiect creat la: 26-05-2023 05:55 PM)
692 Vizualizări
Opțiuni
Cum se golește memoria cache la Samsung S23? Care este combinația de taste? Și totodată cum se reseteaza? Pe S9 știam dar pe S23 nu știu.
 Multumesc!
1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Oprești telefonul, după ce este oprit îl conectezi la un PC/laptop și apeși simultan Vol UP + buton de power pentru câteva secunde.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu de aici fac :Întreținere baterie si dispozitiv
0 Aprecieri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Oprești telefonul, după ce este oprit îl conectezi la un PC/laptop și apeși simultan Vol UP + buton de power pentru câteva secunde.
Opțiuni
Trebuie musai sa conectez la laptop? Nu mai este combinația de taste și atât? Asta pentru stergere memorie cache sau pt reset? Iar pentru colegul cu intretinere baterie si dispozitiv nu cred că șterge memoria cache ci doar ram.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Poți încerca să îl conectezi și la altceva, dar e musai sa fie conectat la cablu usb (cu laptop / PC funcționează 100%.. unii ziceau că a mers și conectat la TV)
Opțiuni
Ok, merci o să încerc.
Opțiuni
Da a funcționat. Am fost puțin surprins in legătură cu conectarea telului la un aparat ca sa poți reseta/goli memoria cache, dar așa este. Nu vad de ce nu se mai poate face fără să fi conectat, dar știu ei. Merci incă o dată pt. info.
Opțiuni
Iar pentru Deea2003 un sincer iarta-mă da sunt prea batrân ca să mai știu d-astea. Merci de observație.
0 Aprecieri
Opțiuni
Din cand in cand este necesar sa stergi memoria pentru ca la actualizări de aplicații mai raman date de la vechea aplicație. Cel puțin așa știu că așa recomandă și de la suport. Dar cum se șterge memoria cache doar la o aplicație?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Uneori e chiar recomandat sa faci un clear cache din recovery.
Se vor rescrie fișierele, nu e nici o problema.