Salutare! Există vreo mențiune cu privire la urmatorul update de soft cu One UI 6.1 care sa faca referire la rezolvarea problemelor de animație si rata de refresh pe telefoanele galaxy?Am achizitionat recent un S23 FE care se comporta impecabil in primele 2 saptamani de utilizare. Astazi nu prea.. Simplele gesturi de navigare prin UI sunt insotite de lag si performanta dezamagitoare, iar daca la unele aplicatii putem da vina pe developeri ca nu-si optimizeaza produsele, la sistemul de operare ce scuza avem?
Tin sa mentionez ca am golit si partitia cache dupa fiecare update important, stocarea telefonului este ocupata sub 50% iar de memoria RAM nu mai zic pentru ca nu fac heavy usage; plus folosirea câtorva plug-ins din goodlock care se presupun a fi o solutie in situatii similare.
Sper sa se rezolve la urmatorul update, deși nu stiu ce sa mai zic.. e deja trademark performanta asta slaba la telefoanele care nu sunt S Ultra.
Daca aveti informații despre urmatorul update, v-as ramane recunoscator daca le-ati share-ui.
Mulțumesc!