Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

UI Capricios

(Subiect creat la: 09-03-2024 09:04 PM)
414 Vizualizări
Marius1489
Journeyman
Opțiuni
Salutare! Există vreo mențiune cu privire la urmatorul update de soft cu One UI 6.1 care sa faca referire la rezolvarea problemelor de animație si rata de refresh pe telefoanele galaxy?
Am achizitionat recent un S23 FE care se comporta impecabil in primele 2 saptamani de utilizare. Astazi nu prea.. Simplele gesturi de navigare prin UI sunt insotite de lag si performanta dezamagitoare, iar daca la unele aplicatii putem da vina pe developeri ca nu-si optimizeaza produsele, la sistemul de operare ce scuza avem?
Tin sa mentionez ca am golit si partitia cache dupa fiecare update important, stocarea telefonului este ocupata sub 50% iar de memoria RAM nu mai zic pentru ca nu fac heavy usage; plus folosirea câtorva plug-ins din goodlock care se presupun a fi o solutie in situatii similare.
Sper sa se rezolve la urmatorul update, deși nu stiu ce sa mai zic.. e deja trademark performanta asta slaba la telefoanele care nu sunt S Ultra. 
Daca aveti informații despre urmatorul update, v-as ramane recunoscator daca le-ati share-ui.
Mulțumesc!
18 Răspunsuri
Gabriel270
First Poster
Opțiuni
Va veni următorul update oneui 6.1 la jumate anului
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
La finalul lui martie vrei sa zici, este confirmat
mnsl
Journeyman
Opțiuni
Va veni la sfârșitul acestei luni/al meu se comporta impecabil
0 Aprecieri
Marius1489
Journeyman
Opțiuni
De când timp îl ai?
0 Aprecieri
mnsl
Journeyman
Opțiuni
Ianuarie La început
0 Aprecieri
Marius1489
Journeyman
Opțiuni
Înțeleg. Ma bucur pentru tine si sper sa nu patesti la fel pe parcurs ca in ideea asta intrebam. Sper s-o rezolv si eu cumva
0 Aprecieri
mnsl
Journeyman
Opțiuni
Sigur o rezolvi /telefonul este foarte bun și se mișcă impecabil
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Trebuie văzut dacă se rezolva cu one ui 6.1, și eu la s23 ultra simt acele agățări în animații, și nu îmi convine din moment ce sub capota se află al SD 8 gen 2.. deci putere este dar închisă într o cutie... cat de Exynos 2200, poate sa reduci din scala animațiilor, ca de putere e pardaf..
Marius1489
Journeyman
Opțiuni
Sa stii ca in restul utilizarii procesorul nu e chiar asa prost pe cat se spune. Tocmai ca performanță sluggish se regăsește si pe modelele cu procesoare top Qualcomm ma face sa cred ca nu putem atribui vina procesorului 100%, ci optimizarea, într-adevăr, e dezamagitoare. Cat despre reducerea animatiilor, am incercat si asta si nu face decat sa înrăutățească situatia. Culmea, cu cat mai lente sunt animatiile, cu atat mai smooth devin, am observat, dar nici nu o sa stau 3 secunde sa se termine o animație :)))
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Eu îți spun ce am pățit pe pielea mea, cu S22 Ultra, care avea și camera de răcire mult mai mare, atât în jocuri gen pubg, cod, inclusiv brâul stare, camera dar și social media, temperatura era de peste 39,40 grade celsius.. plus ca animațiile era cu lag... adică ce spui tu acolo e nimic pe lângă ce am avut eu, ma rog, poate l-au mai optimizat... succes
Marius1489
Journeyman
Opțiuni
Da, am auzit ca modele s22 erau defectuase rau. La ăsta pe partea de temperatura si lag SERIOS nu pot sa zic ca probleme. Cred ca, vorba ta, l-au mai optimizat. Atata ca, na, ma deranjeaza agațările astea avand in vedere ca poarta numele gamei S, fie el si FE. Oricum, multumesc pentru raspunsuri!
david240
Big Cheese
Opțiuni
Dețin S21 FE de aproape 2 ani si ce ai menționat tu a fost din a treia săptămână la mine. Inca nu a fost rezolvat nici dupa 2 actualizări majore si cine stie cate de securitate,dar folosind galaxy booster dupa fiecare restart/update ma ajuta extrem de mult la performanta
Marius1489
Journeyman
Opțiuni
Te referi la modulul Good Lock? Daca da, care mai exact? App Booster? Intreb pentru ca nu vad vreunul cu numele de Galaxy Booster.
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Cred ca am gresit eu numele cand am scris. App booster este cel despre care vorbeam
Marius1489
Journeyman
Opțiuni
Multumesc frumos!
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
Good Guardians se numește, este ok aplicația însă efectele la animații sau ceva, nu sunt îmbunătățite
Mariusbz
Voyager
Opțiuni
Dubios, eu am s21FE de app 2 ani și merge perfect, mai puțin cand se apropie o actualizare fie ea și de securitate merge mai defectuos, gen ușoare blocari cât și pe alocuri freeze, dar nu încât să mă forțeze sa ii dau restart forțat sau mai rău reset....și față de alte dispozitive la asta nu i am dat resetare niciodată în 2 ani.... L am lăsat perfect intact așa cum l am setat de la bun început când l am scos din cutie, și merge demențial de bine pentru snd 888 cât și pentru cei 6 GB de RAM....ce ii al lui este al lui până la urmă! Probabil sa fie câteva serii cu probleme din fabrica sau probleme software...bănuiesc!
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Salut! Nici eu nu am dat reset niciodata si nici nu am avut nevoie sa dau force restart vreodata. Problema mea care se regăsește la 99% din utilizatorii de orice fel de telefon Samsung este un lag la animații/freeze. De exemplu cand ies din WhatsApp/tik tok nu ieșe din primul gest,iar cand incerc iar are un lag ciudat o secunda si dupa merge normal(cand se intampla asta si nu este foarte des,prefer sa dau un restart la telefon si sa folosesc aplicatia app booster)