Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jakie dostrzegasz wady i zalety w systemie One UI 6.0?

(Temat utworzony: 04-11-2023 12:09 AM)
2926 Wyświetlenia
HubertP
Pathfinder
Opcje
Cześć,

tak jak w tytule - jestem ciekawy opinii posiadaczy nowego systemu.

Z mojej strony na minus będzie zdecydowanie "szybki panel". Jego monochromatyczny wygląd, co wiąże się też z nieciekawym trybem ciemnym oraz brak swobodnej modyfikacji wszystkich przycisków tj. Wi-Fi, Smart View etc. Nowe emoji też są jakieś "przesłodzone" 😕
0 Like
52 Odpowiedzi
ZąbekMaloy
Pathfinder
Opcje
Wyglądają na najnowsze
0 Like
kocyk222
Pioneer
Opcje
Dla mnie nowa nakładka jest piękna ale baterię mi zżera na oneui5 ładowałem telefon 1 dziennie czasami następnego dnia a teraz 2 razy dziennie
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@kocyk222, większość użytkowników na odwrót zauważyła poprawę czasu pracy na baterii. Zatem spróbuj na początek zrobić Wipe Cache Partition oraz Repair Apps: https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

A dodatkowo rozładuj smartfon i podłącz go pod ładowarkę na min. 70 minut (można na całą noc) i tak go został, nie używaj i nie odpalaj w czasie tego ładowania. Pamiętaj, że po każdej dużej aktualizacji zerują się wzorce użytkowania i smartfon musi się ich ponownie nauczyć.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.