Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Huawei free buds pro 2 rozłączają się przy próbie odtwarzania dźwięku z Samsung Galaxy S23 Ultra

(Temat utworzony: 23-03-2023 12:30 PM)
1253 Wyświetlenia
Lucas1985
Apprentice
Opcje

Witam czy ktoś próbował podłączyć inne słuchawki niż samsunga do S23 ultra ? Posiadam słuchawki huawei i telefon znajduje słuchawki, paruje jednak przy próbie odtworzenia dźwięku, telefon sam rozłącza słuchawki, rozumiem że to pewnie taki trik żeby zakupić słuchawki samsunga ale czy ktoś może miał podobny problem i jest jednak może jakieś inne rozwiązanie niż zakup tych od samsunga ? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
SzymonM
Expert
Opcje

@Lucas1985 spróbuj jeszcze czyszczenia danych apki Bluetooth:
Ustawienia> Aplikacje> Filtruj i sortuj> Pokaż aplikacje systemowe> Bluetooth> Domyślna Pamięć> Wyczyść Dane.
Oprócz tego warto jeszcze wyczyścić pamięć cache:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Sprawdzałeś z innymi słuchawkami czy ten problem występuje?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
21 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Samsung nie blokuje w żaden sposób parowania słuchawek innego producenta z własnymi telefonami.
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Lucas1985, spróbuj zresetować ustawienia sieciowe w swoim smartfonie.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Lucas1985
Apprentice
Opcje
Dzięki, spróbuję
0 Like
Lucas1985
Apprentice
Opcje
No niestety nic to nie pomogło i telefon wciąż rozłącza słuchawki przy próbie włączęnia jakiejkolwiek muzyki z jakiegokolwiek źródła ( spoty,tiktok,YouTube itp) muzyka bądź obraz zatrzymuje się i rozłącza słuchawki. Słuchawki sprawdzone na innych telefonach i nic się takiego nie dzieje. Jakieś pomysły konkretne oprócz pustych deklaracji o tym że to nie wina samsunga ? Panie serwisancie proszę o pomoc techniczną a nie reklamę. Pozdrawiam
0 Like
Rozwiązanie
SzymonM
Expert
Opcje

@Lucas1985 spróbuj jeszcze czyszczenia danych apki Bluetooth:
Ustawienia> Aplikacje> Filtruj i sortuj> Pokaż aplikacje systemowe> Bluetooth> Domyślna Pamięć> Wyczyść Dane.
Oprócz tego warto jeszcze wyczyścić pamięć cache:
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Sprawdzałeś z innymi słuchawkami czy ten problem występuje?

0 Like
Kubaan
Pathfinder
Opcje
Mam sparowane ze swoim s23 ultra freebudsy 3 i freebusdy pro i wszytsko działa, także nie ma żadnej blokady. Spróbuj zainstalować aplikację AI life od Huaweia, dodać przez nią sluchawki, zaktualizować I zresetować. Sprawdź też moze na innym urządzeniu czy rozłącza, może to problem słuchawek
0 Like
Lucas1985
Apprentice
Opcje
Dzięki, zrobiłem co Napisałeś i pomogło. Pozdrawiam
0 Like
Lucas1985
Apprentice
Opcje
Na innych działały normalnie. Pomogło to co napisal Szymon.
Dzięki za zainteresowanie i podpowiedź
Wikens
Student
Opcje
Cześć, mam podobny problem. Próbowałem skorzystać z Twoich rad, niestety przycisk wyczyść dane jest nieaktywny. Co mogę z tym zrobić?
0 Like