Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Folie protectie ecran S25 Ultra

(Subiect creat la: 30-01-2025 10:58 AM)
332 Vizualizări
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Buna ziua. As dori un sfat: am comandat o data cu S25 Ultra ca accesorii husa, incarcator dual si folie antireflex, cel putin asa se specifica. Toate de pe Samsung Shop. Am totusi dubii in privinta montarii foliei ecran, care, ma gandesc eu, ar anula totusi efectul antireflex al ecranului. Si consider ca este pacat. Cu toate ca in specificatii precizeaza ca este folie antireflex, dar.... Pe de alta parte, totusi as avea un disconfort in a folosi telefonul fara folie. Raman recunoscator pt sfaturi in aceasta privinta. Mulțumesc 
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Folia antireflex de la Samsung are si ea un efect antireflex insa e departe de cel pe are il ofera display-ul. E mai ok decat o folie fara acest efect, dar nu va oferi aceeasi experienta.
Pe mine personal nu ma deranjeaza si probabil o sa ii pun si eu o folie Samsung.. ma mai gandesc 🙂

Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Cred ca o voi experimenta. Daca pierderea de efect ar fi acceptabila, as opta sa o tin montata. M-as simti mult mai confortabil, chiar cu riscul diminuarii intr-o anumita masura a efectului antireflex. Mulțumesc mult
robert777
Voyager
Opțiuni
Salut, iti ofera un oarecare efect antireflexie dar nu se compara cu cel pe care il ofera telefonul. Eu am s24 ultra si momentan nu am folie pe el, pot sa spun ca din punct de vedere al zgarieturilor sta foarte foarte bine, adica nu am nici macar microzgarieturi,pe restul telefoanelor pe care le am avut, dupa cateva zile fara folie aveam ecranul plin , dar aici nu este cazul..in rest, trebuie avut grija sa nu spargi ecranul, cu zgarieturile poti sta linistit, mai ales ca s25 ultra sta mai bine pe ecran, desi ecranul lui s24 ultra deja statea foarte bine
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Rămâne la decizia ta dacă vrei sa ii pui folie.
Eu pe S24 Ultra nu am aplicat nicio folie și arata perfect. Poți testa cu acea folie de la Samsung și dacă te mulțumește, atunci asta e cel mai important.
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Am inteles. Mii de mulțumiri
NeaguNorbertRoland
Helping Hand
Opțiuni
Salut! Eu dețin S24 Ultra și am folie de la primul minut de la achiziție, o folie specială antireflexie de la Samsung, ce ai precizat în descriere. Este perfectă, nu degradează tehnologia antireflexie. 👍😊 Pe timp de zi telefonul este superb, îl văd ca și în interiorul casei. 😍 Iar aici este decizia ta, ce îți dorești: cu sau fără folie. 🤔 Oricum va fi bine și cu ea și fără. 👍 Eu am pus fiindcă îmi place să fiu precaut. 😊❤ Să-l folosești sănătos! 🎉
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Eu mi-as dori pt linistea mea cu folie. Mulțumesc
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Eu pe S24U folosesc folia antireflexie de la Samsung. Într-adevăr, nu mă bucur 100% de ecranul antireflexie, dar folia își face treaba cu brio.
Dacă nu te deranjează microzgârieturile, atunci poți sta și fără, altfel îți recomand folie.
PS: la mine folia are destule microzgârieturi, dar nu știu dacă același lucru s-ar fi întâmplat și pe ecranul ținut fără folie (@robert777 a menționat că este foarte rezistent)
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Am inteles. Mulțumesc. Asa am sa fac si eu.
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Folia de la Samsung vine cu 2 bucăți în pachet. Până la urmă poți folosi telefonul cateva zile fără, apoi îi pui folia și te hotărăști tu care varianta îți place mai mult ☺️
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Adica de fapt vin 2 folii?
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Mai bine as pune folie de la inceput, dupa instalare, sa nu apuc sa ma obisnuiesc si sa am dubii dupa...Glumesc. Mii de mulțumiri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Da, la S23U, S24U au fost câte 2 în pachet. Mă aștept să fie la fel și pentru S25U
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
Am inteles
Liviuman
Troubleshooter
Opțiuni
La S24ultra am pus folie de la Spigen care sunt de fapt 2.Una de rezervă
0 Aprecieri