Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dual SIM activ

(Subiect creat la: 17-05-2024 02:25 PM)
940 Vizualizări
Lyka78
Explorer
Opțiuni
Am un S23 Ultra dual sim si nu pot activa "Sim dual permanent activa"
Am un eSim Vodafone si 1 cartela Sim prepay orange!a mai patit cineva la fel?
multumesc
23 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu e activa functia sau iti da vreo eroare?
Dezactiveaza ca si teste VoLTE (apel 4G) si Wifi Calling (apel wifi) si vezi daca poti dupa ce faci asta.

Lyka78
Explorer
Opțiuni
am dezactivat tot,nu o pot activa1715947101304_1715947101288_0.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Intr-o postare mai veche, cineva spunea ca era din cauza operatorului. 
Ai putea testa cu o alta cartela SIM de la alt operator sa vezi daca reusesti.

Lyka78
Explorer
Opțiuni
ms.o sa incerc si asa
Cartela de Orange e noua,ieri am cimparat o.ms🙏
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

E posibil sa fie de la cartela Prepay. Testeaza cu SIM de la vreun prieten sau membru din familie sa vezi care e treaba.
Numai sa nu fie din cauza eSIM de la Vodafone ;s

Lyka78
Explorer
Opțiuni
m am gandit si la varianta asta...una ii Esim cealalta sim fizic.
0 Aprecieri
bogdzda
Voyager
Opțiuni
La cartele prepay nu poți face redirecționare. Ai nevoie de abonament.
Lyka78
Explorer
Opțiuni
am inteles.ms🙏
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Cu plăcere.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu are legatura redirectionarea apelurilor cu functionalitatea dual SIM

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Redirecționarea apelurilor este o funcție a operatorului de telefonie. Setarea din telefon face automat redirecționare între numere. Deci are in acest caz.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu, nu are. Functia Dual SIM standby nu redirectioneaza niciun apel. Telefonul are ambele cartele active si permite sa primesti un apel pe o cartela in timpul in care cealalta este deja intr-un apel. Nu redirectioneaza apelurile de la un SIM la altul ceea ce ar presupune costuri.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Dacă citești postarea o sa observi că este vorba de SIM dual permanent activ.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cred că ai dreptate și asta este cauza. Nu poate face redirectare pe cartela prepay.
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Eu lucrez la o companie de telefonie mobila si știu aceste aștepte. Mare grija că redirecționarea nu se taxează cu același tarif fata de un minut simplu. Iar între rețele nici un operator nu are gratuit asta.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Sunt aproape sigur ca ai dreptate acum 🙂. Telefoanele presupun ca sunt DSDS (dual SIM, dual standy) în Europa pentru că altfel (DSDA) ar putea emite semnalul pe o rețea doar la jumătate. Iar în acest caz practic se conectează rapid între rețele. Dar în timpul convorbirii nu poate face asta și atunci a doua rețea îl vede deconectat. De aceea e nevoie fie de mesageria vocală, fie de redirecționare. În momentul în care ești în convorbire pe un SIM, telefonul activează automat redirecționarea pentru a-l doilea SIM, iar dacă cineva te sună pe al doilea număr, rețeaua aceea apelează rețeaua pe care vorbești și aceasta îi zice că ești ocupat.
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Da. Așa funcționează aceasta funcție. Practic face singur cerere în rețeaua operatorului cu setările de redirecționare.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da și la prepay nu poți face redirecționare către alt număr, deci nu are cum să funcționeze acea caracteristică.
1715966162737_1715966162731_0.jpg
bogdzda
Voyager
Opțiuni
Autorul vorbește despre aceasta funcție. 1715960294048.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

De asta nu imi place meniul in romana si traducerile facute la interfata. Daca ai "Dual SIM active standby", ai active ambele SIM-uri si primesti apeluri pe fiecare independent pt ca tel are 2 transcievere radio. Nu faci transfer de apeluri de pe un SIM pe celalalt