Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Dual SIM activ

(Subiect creat la: 18-06-2024 08:26 AM)
23 Vizualizări
Lyka78
Explorer
Opțiuni
Am un S23 Ultra dual sim si nu pot activa "Sim dual permanent activa"
Am un eSim Vodafone si 1 cartela Sim prepay orange!a mai patit cineva la fel?
multumesc
23 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cu doua tranceivere ar trebui să ieși afara ca să poți vorbi. Semnalul maxim emis de un dispozitiv este strict reglementat și nu îl poți depăși. Cu 2 tranceivere active simultan ar însemna că poți emite doar jumătate din semnalul maxim pe fiecare din ele, deci nu ar fi practic deloc.
Nu am găsit informații exacte, doar indicii că varianta cu 2 transceivere ar exista în China, dar oricum în Europa nu ar avea sens.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu stiu cum le ai asa incat iti pot spune ca functia se refera la situatia când ai doua simuri fizice in telefon.

Daca ai SIM fizic + eSIM, ambele sunt active simultan in mod automat DAR... eSIM este INTOTDEAUNA activat ca SIM1 asa ca ar trebui sa iti pui SIM-ul fizic in slotul pt SIM2. (P.S. am gasit cateva referinte in care este invers adica eSIM in slot 2 si SIM slot 1...ideea era sa schimbi slotul si sa vezi daca asa merge)

Verifica si vezi daca asa iti merg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Lupishor
Journeyman
Opțiuni
Și eu am aceeași problema la un S24 Ultra 5g, nu merg simultan!
0 Aprecieri