Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Codurile secrete nu mai funcționează după actualizarea android 14 samsung s23+

(Subiect creat la: 05-02-2024 04:38 PM)
970 Vizualizări
IonelGavril
Navigator
Opțiuni
Înainte de actualizarea android 14 funcționau codurile scurte pentru verificare imei ,ecran tactil.....si celelalte funcții. Acum după actualizare am observat ca telefonul nu mai reacționează la niciun cod.o fi problema de la telefon sau de la software.Mulțumesc pentru orice răspuns.

image

image

10 Răspunsuri
Horse07
Explorer
Opțiuni
Salut! S23U cu Android 14 + Patchul de noiembrie. Am incercat ambele coduri și funcționează. Ai incercat un Wipe Cache după update? Eu după updateuri am fost nevoit sa dau reset la setările din fabrică, nu am apucat sa observ dacă era ceva in neregulă după update pe care acel reset să îl fi rezolvat.
IonelGavril
Navigator
Opțiuni
După instalarea Android 14 am dat Wipe cache și Wipe Factory Reset dar dupa Patchul din noiembrie nu. O fi asta problema. Nu am testat nici înainte de a instala Patchul să observ dacă e de la el sau de la Android .
Storneschi
First Poster
Opțiuni

Nici la mine nu functioneaza nici un cod pe s23 ultra si da am dat wipe cache.

0 Aprecieri
Horse07
Explorer
Opțiuni
Din ce-am citit pe net,cei cu aceasta problema fie că au făcut Root sau au pus un custom ROM fie opțiunile au fost oprite de către carrier gen Verizon. Poți verifica "Knox Warranty Status" care ar trebui sa fie 0x0. Dacă nu te incadrezi in cele de mai sus și dacă nu primești vreau alt sfat pe aici ți-aș sugera sa apelezi direct la Samsung Support.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Acum am testat aceste coduri sau cum se cheama si merg perfect pe S23u.
IonelGavril
Navigator
Opțiuni
Am dat Factory Reset și funcționează acum. Motivul cred, că a fost de la ultima actualizare.
Storneschi
First Poster
Opțiuni

Pai daca dau factory reset ce fac instalez iar totul de la inceput??alta solutie nu este?multumesc.

0 Aprecieri
IonelGavril
Navigator
Opțiuni
Salut la mine nu am putut rezolva altfel. Singura soluție a fost Factory Reset și instalare de la zero.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ar fi util sa marchezi si solutia pt ca altii sa o gaseasca in caz ca intampina aceasi problema

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
MariusBug
First Poster
Opțiuni
Salut! Incearca sa dezactivezi functia Auto Blocker din Setări ->Securitate și confidențialitate.
0 Aprecieri