Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Cât ați primit "buy-back" de la Samsung pentru S21 Ultra?

(Subiect creat la: 15-02-2023 09:29 PM)
352 Vizualizări
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
La precomandă pentru seria S23 îmi apare că se pot primi un avantaj client de 850 de lei, e-voucher de 500 de lei, dar și contravaloarea telefonului actual dacă vin cu el la schimb. Ideea e că eu sunt departe, la Satu Mare, și doar la București se poate valorifica actualul telefon. Pentru mine nu e pont să merg până în Capitală să văd cât pot primi pentru un S21 Ultra decent, fără zgârieturi și doar "obosit" de vreme. Sunt curios dacă sunt în această comunitate minunată persoane care și-au dus S21 Ultra acolo și ce valoare au primit pentru el? 🤔
8 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Eu zic dacă vrei S23 Ultra acum sa faci precomanda sa îl iei,și apoi ulterior sa iti vinzi telefonul pe site-uri de specialitate gen flip.ro..Si eu vreau sa imi vând telefonul S22+ ca mi-am achiziționat S23 Ultra
0 Aprecieri
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Da, înțeleg perfect ce spui. Dar prioritățile mele financiare nu-mi permit acum luxul de a comanda la precomandă și să mai rețin actualul telefon. S-ar putea să mai aștept, totuși, câteva luni, iar apoi să încerc un S23Ultra. Sunt curios cât valorează acum un S21U la magazinul Samsung. Pe flip e între 2200 și 2550.
0 Aprecieri
omulom
Navigator
Opțiuni
În magazinul Samsung buy back-ul se face prin flip, deci sunt fix aceeași bani. Eu am primit pe un S22u de 256gb 3000 RON și pe unul de 512Gb 3300 RON.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
@omulom deții vreo informație precisă referitor la buy back-ul făcut prin flip de cei de la Samsung? E prima dată când citesc informația asta de aceea întreb.
0 Aprecieri
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns!
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pai asta valoarea lui..Cu cat trece mai mult,scade valoarea lui.Eu pe S22+ primesc 2640 ron...
Liviu18
Troubleshooter
Opțiuni
Încearcă și la Alex sa vezi cât primești la buy-back dacă ai la Satu Mare. Poate e mai bun prețul. Eu am dus la ei un note 10 plus și am primit anul trecut la vremea asta 1050 de lei.
IonutB
Pathfinder
Opțiuni
Nu știam că există buy-back acolo. Mă voi interesa!