Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Când este un bun moment să cumpar S23 cât mai ieftin?

(Subiect creat la: 27-11-2023 11:41 PM)
840 Vizualizări
Robert088
Pioneer
Opțiuni

Am observat luna aceasta la Black Friday cel mai mic preț S23 a avut 3100 de lei. Eu acum ma pregătesc pentru Uni mi se părea ieftin dar din cauza unkr problemelor tehnice nu l-am cumpărat-o atunci. Întrebarea mea ar fi oare când ar fi o șansă următoare bună sa-l cumpăr fiind tot cu preț în jurul aceluia mai sus, sau posibil chiar și mai ieftin? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri. 

7 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Nu te aștepta să scadă extrem de mult prețul prea curând. Poate doar după lansarea seriei S24 , în Ianuarie. Orientează-te in funcție de ce preț are acum seria S22 ca să îți faci o idee..
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Dar dispar de la vânzare asa cum dispar subit și cele din seria A după apariția versiunii viitoare
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Acum pana de Crăciun ca în următoarele zile lumea dă năvală să cumpere pentru cadouri .3300, cu 128 și 3400 cu 256 la eMAG și 3479 la altex cu 128 și 3400 cu 256
ionutH
Explorer
Opțiuni
Am reușit sa iau s23+ 512 Gb la 4000 lei Altex, care....dacă e sa te uiți pe ,,compari ,, eMAG și altele....nu scade sub 4300
Sa nu mai spun ca de ,,black friday,, toate erau la oferta de 4800, 4900 lei
Trebuie doar sa monitorizezi , eu mi-am propus 1 preț și pi-am propus sa nu cumpăr pana nu atinge prețul la care v-a scade.
1701151185215_1701151185197_0.jpg
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

În acest moment, Galaxy S23 costă 3.999 de lei, varianta cu 256 GB, pe website-ul Samsung - https://www.samsung.com/ro/smartphones/galaxy-s23/buy/.

Pe eMAG găsești și varianta de 128 GB, la 3.299 de lei.

Te sfătuiesc să mai aștepți, poate prinzi o ofertă bună acum, de Sărbători, sau din ianuarie încolo, când puterea de cumpărare scade, iar magazinele pregătesc oferte bune.

Tu care variantă de stocare o preferi?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Robert088
Pioneer
Opțiuni
Eu aș prefera varianta cu 256 gb dar depinde de preț pentru mine. Dacă nu am cum atunci sunt ok și cu cea de 128 gb.
Deci cel mai bun ar fi să aștept lansarea noului model ca să aibă cel mai mic preț S23?
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @Robert088 , eu nu-ți pot confirma sau infirma lansarea vreunui model nou de la Samsung. Cred însă că poți să mai aștepți un pic până să-ți iei telefonul dorit. După cum ți-am spus și mai sus, vin Sărbătorile, poate prinzi o ofertă de nerefuzat. Mai mult, de obicei în ianuarie puterea de cumpărare mai scade și apar reduceri. 

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!