Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Buna ziua,am problema cu telefonul meu imi incarca dar numai citeste stickuri,pc

(Subiect creat la: 29-01-2024 04:26 AM)
1208 Vizualizări
Cata33
Explorer
Opțiuni
Help,am o problema cu device meu numai vede hdd cum era inainte,pc nu il vede am toate update la zii si la telefon cat si la pc,nici stickuri,atat doar ca incarca si la priza si la usb conectat la pc,dar nu il vede,i am dat reset din fabrica si degeaba,va rog daca ma puteti ajuta in problemea asta.va multumesc.
18 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ai incercat sa schimbi cablul ?
Cand il conectezi la pc iti da un mesaj telefonul , incarcare, transfer date, etc ,poate nu ai setat pentru transfer date ci doar incarcare.
1706429264449.jpg
Cata33
Explorer
Opțiuni
Nu imi da nici un mesaaj ca ar fi conectat la pc,doar incarca si atat
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Ai activat developer option?
Cata33
Explorer
Opțiuni
Da si tot nu merge,am facut toate astea dar cand conectez cablu la pc sau la hdd disk nu il vede deloc telefonul,acum o saptamana a msrs acu nuu il mai vede absolut. Nimic ni ci hdd nici stick care inainte mergea,iar acum nu stiu ce s a intamplat dint r o data nu mai merge.plsss help.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Încearcă să dezinstalezi/instalezi pe pc Adb, usb driver.
Cata33
Explorer
Opțiuni
Am incercat si degeaba...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
@Cata33 Intră în Opțiuni dezvoltător dacă îl ai activat și caută opțiunea "Configurare USB implicită" o selectezi și vezi dacă îți apare printre celelalte funcții "Transfer de fișiere" o bifezi restart telefon și vezi dacă îți recunoaște telefonul după aceea.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Cand bagi cablul in el, fa un printscreen la zona de notificari. Ce apare doar "Charging"?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cata33
Explorer
Opțiuni
Apare doar incarcare.si atat nimic altceva.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu apar 2 notificari ca la mine?

Screenshot_20240128_113816_Nova Launcher.jpg

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Cata33
Explorer
Opțiuni
Nu apar decat aia de incarcare atat
Cata33
Explorer
Opțiuni
Asta atat1706434963999_1706434963991_0.jpg
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

A intrebat si colegul mai sus...cu ALT cablu ai incercat? Incearca sa schimbi cablul si sa vezi daca cu altul merge. Daca face la fel si cu alt cablu, verifica portul cu o lanterna ceva sa nu fie mizerie sau ceva in el. Daca nici asta nu este, va trebui sa ajungi intr-un service ca sa il schimbe, este foarte probabil sa fie defect. Teoretic, daca nu exista urme de lovire, etc ar trebui sa se repare pe garantie, oricand ai fi luat S23-ul inca nu au trecut 2 ani.

ATENTIE, NU baga nimic in port sa il cureti sa nu cumva mai rau sa strici, doar uita-te daca e ceva acolo.

Daca mergi la service, neaparat la unul autorizat, este prea nou si bun telefonul ca sa il duci la service de cartier, pierzi si garantia si certificarea IP68 a telefonului. Daca esti in Bucuresti mergi la Baneasa sau cauta un service din reteaua ESD

Cata33
Explorer
Opțiuni
Am incercat multe cabluri si degeaba,am schimbat si porturi si degeaba...
Cata33
Explorer
Opțiuni
Nu are nimic mizerie in port telefonul este super ingrijit de mine.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atunci trebuie sa ajungi cu el la service

gioni666
Hotshot
Opțiuni
Smart Switch din pc ți-l vede?
Reinstalează driver-ul din Smart Switch, poate ai noroc.
Tedu la un prieten, vecin și conecteaza-l la pc sau laptop, ce are, dacă merge ai bușit driverele in pc și cateodata e greu să le dai de cap, rămâne doar clean install de windows.
Vezi și in device manager dacă este totul ok pe la porturile usb.
0 Aprecieri
TDAN
Navigator
Opțiuni
Pentru conectarea la PC, pentru transfer, resoftare, Odin etc. Se folosesc cabluri pentru transfer de date, care erau livrate odată cu telefoanele mai vechi. Cele noi sunt in general pentru incarcare.
0 Aprecieri