Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Blokada aplikacji

(Temat utworzony: 07-02-2025 10:00 PM)
226 Wyświetlenia
ankwil
Apprentice
Opcje
Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak na s23 ustawić konkretne aplikacje na hasło/biometrie? Niby w sieci jest instrukcja ale wpisując w ustawieniach blokada aplikacji nie wyskakuje taka opcja albo ja coś robię źle. Ktoś coś?
7 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie ma takiej możliwości. Aplikacja musi posiadać taką opcję. Systemowo nie można tego ustawić.

ankwil
Apprentice
Opcje
Trochę to dziwne że Samsung tego nie zrobił. W s25 też tego nie widzę a z racji że przesiadłam się z Huawei w którym to było to jestem rozczarowana
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W żadnym modelu Galaxy funkcja nie jest dostępna. Jedyne co możesz zrobić to zgłosić sugestię do firmy Samsung.

[Poradnik] Jak zgłosić sugestię do firmy Samsung?
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sug...

ankwil
Apprentice
Opcje
Dzięki za pomoc. A nie wiadomo czy aktualizacja do one ui 7 przewiduje taka opcję?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Funkcja nie jest dostępna na telefonach Galaxy S25 z One UI 7.

Amazigh
Big Cheese
Opcje
Możesz dodać apke do Sejfu - będzie zabezpieczona.
0 Like
Moti7t
Navigator
Opcje
Niestety ten sejf tak naprawdę nie wiem co robi, w każdym razie nie zabezpiecza dodanych do niego aplikacji przed dostępem innych osób, a pliki typu video po dodaniu do sejfu owszem znikają z galerii ale po otwarciu sejfu ich tam nie widać. To wszystko wygląda jak jeden wielki bubel. Chyba że ja czegoś nie wiem
0 Like