Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Baterie

(Subiect creat la: 11-10-2024 08:33 PM)
44 Vizualizări
ionut336
Explorer
Opțiuni
Salutare , am un s 23 ultra si de la ultimul update tine bateria mai putin.În poza am un rezultat de la 100 pana la 22 doar pe date(5g).
Ati mai intampinat si voi aceasta problema?

image

14 Răspunsuri
Teddy_
Journeyman
Opțiuni
Salut! Nu ești singurul care a întâmpinat acest lucru, prietenul meu fiind in aceeași situație, spunând ca ii tine bateria mult mai putin. Ai sesizat acest aspect doar după ce ai facut update-ul de ieri?
0 Aprecieri
ionut336
Explorer
Opțiuni
Ultimul update l am facut pe 8 octombrie , si de atunci e problema.
0 Aprecieri
Teddy_
Journeyman
Opțiuni
Verifică dacă ai un nou update. Poate se remediază după ce îl faci.
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
La mine nu e o problema cu bateria,si tot de atunci am descarcat update-ul
Teo2024
Helping Hand
Opțiuni
S23+. Ca o parere pur empirica, rezultata din experienta utilizării zilnice, care se mentine relativ constanta, cred ca și în cazul meu se resimte o anumita scadere a duratei de viata a bateriei dupa ultimul update, cel de sistem si cel de securitate pt luna septembrie. Dar mai ales dupa cel de sistem, 6.1.1. Nu este exagerata aceasta scadere, dar pt cine isi cunoaste bine telefonul este relativ sesizabila. Sper ca e doar o parere, vom vedea la următorul update. Mentionez ca din varii motive nu am efectuat o reinstalare din fabrica, care cred ca ar fi necesara. Va mulțumesc
0 Aprecieri
ionut336
Explorer
Opțiuni
nici eu n am efectuat reintalarea din fabrica si nici nu cred c o voi face.Multimim si noi pentru raspuns!
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. 5G consumă mai multă baterie decât 4G+. Chiar ai nevoie de el?
Dar sunt curios ce face ChatGPT în fundal de consumă atât de multă baterie.
ionut336
Explorer
Opțiuni
Sincer nu prea am nevoie de el si am sa l opresc, si ChatGPT nu stiu ce consuma atata
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu folosesc 4G+ și cu el am mai dat internet pe încă două tablete, mergea Netflix sau Youtube pe toate 3 simultan și nu era nicio problemă chiar dacă și semnalul era mai slab. Deci nu văd rostul utilizării 5G în aceste cazuri. Când este activ 5G, este activ simultan și 4G(dacă este activ VoLTE) sau 2g/3g altfel, pentru că pe 5G nu se pot efectua apeluri telefonice. În locul lui ChatGPT poți folosi Copilot (care este bazat pe el) și la care nu am văzut să creeze probleme. Sau, mai nou, îl poți pune chiar în Whatsapp:

https://support.microsoft.com/en-us/topic/copilot-for-social-apps-43eb625d-eb25-4c72-a458-19842bf422...
ionut336
Explorer
Opțiuni
Multumesc frumos
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Indiferent pe care dintre aplicațiile AI vrei să o folosești, o poți pune la somn adânc in întreținere dispozitiv, la baterie și atunci este activă doar când o deschizi. Așa nu mai consumă în fundal nimic.
ionut336
Explorer
Opțiuni
Am observat asta acum 2 min, multumesc
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, încearcă un wipe cache partition din recovery mode, dar mai întâi scapa-te de consumul lui ChatGPT, oprește 5G, luminozitatea pe manual setata cat sa vezi tu ok și vezi după dacă este sau nu nevoie de wipe cache partition .
Uite cat scot eu pe S24 simplu ....1728668748119_1728668748109_0.jpg
ionut336
Explorer
Opțiuni
Multumesc pentru sfaturi, am sa tin cont de ele