Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błyskanie ekranu

(Temat utworzony: 05-11-2023 10:31 PM)
1083 Wyświetlenia
Lakilok
Explorer
Opcje
Cześć. Problem pojawił się od jakichś 3 dni w s23. A mianowicie po odblokowaniu telefonu, ekran błyska, jakby robił sie zrzut ekranu. Nic poza błyśnięciem się nie dzieje, jednakże jest to trochę denerwujące. Ma ktoś na to pomysł? 

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Lakilok
Explorer
Opcje
Okeeeej udało się xd nie spodziewałem się że problem będzie tak debilny xd a mianowicie: nfc wyłapywało legitymację studenta i stąd te efekty xd

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

8 Odpowiedzi
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. Proszę wyłączyć i włączyć ponownie telefon i sprawdzić czy ten objaw dalej będzie?
Lakilok
Explorer
Opcje
Tak. Ten problem wciąż jest
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Proszę wejść w Ustawienia zaawansowane potem w podświetlenie świetlne i sprawdzić, czy nie jest włączoneScreenshot_20231106-093450_Accessibility.jpg
0 Like
Lakilok
Explorer
Opcje
Również wyłączone
0 Like
Zbigolek
Samsung Members Star ★
Opcje
Wejdź w tryby i procedury i sprawdź, czy coś tam się nie ustawiło.Screenshot_20231106_132542_Modes and Routines.jpg

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Lakilok Spróbuj z resetem wszystkich ustawień. To nie usuwa żadnych danych, a wykluczy jakiekolwiek kwestie ustawień:

Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetuj wszystkie ustawienia.

Jeżeli to nie pomoże, zrób jeszcze czyszczenie cache, ale obawiam się, że bez twardego resetu się nie obędzie, a w ostateczności - jeżeli po twardym resecie problem będzie się utrzymywał, to pozostaje już tylko kontakt z serwisem - to może być symptopm jakiejś usterki wyświetlacza.

Lakilok
Explorer
Opcje
Zrobiłem wszystko poza oddaniem telefonu do serwisu. Po dłuższej obserwacji zauważyłem, że następuje to najczęściej przy odblokowaniu telefonu. Zazwyczaj towarzyszy temu wibracja i dźwięk, o ile są włączone
0 Like
Rozwiązanie
Lakilok
Explorer
Opcje
Okeeeej udało się xd nie spodziewałem się że problem będzie tak debilny xd a mianowicie: nfc wyłapywało legitymację studenta i stąd te efekty xd