Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Animatii S23 Ultra

(Subiect creat la: 16-03-2025 01:03 AM)
41 Vizualizări
Claudiu12
Explorer
Opțiuni
Buna seara,
Am observat la S23 ultra-ul meu ca, unele animatii de deschidere a aplicațiilor ( tiktok si emag cele mai afectate ) au un stil foarte greoi de a se deschide. Animația de deschidere pe modul luminat este ciudata și foarte greoaie iar pe modul întunecat este normala, ca pe orice alt model ( atașat și poze ). Ideea este ca, mi as dori ca animațiile de deschidere a unei aplicații sa fie aceleași indiferent de tema pe care o am pe telefon, fie ea întunecată sau luminata. Dacă ma poate ajuta cineva cu acest lucru, rămân dator!

image

image

1 Soluţie
Soluţie
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Salutare,
In mod normal nu ar trebui sa faca acest lucru. Foloseste-l pe modul intunecat atunci, daca spui ca se deschide "normal, fin si frumos", asa mai salvezi si din baterie. Oricum aplicatiile precum Tik-Tok consuma multa baterie si exista riscul sa faci burn-in la display daca o utilizezi la o luminozitate ridicata.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri
Claudiu12
Explorer
Opțiuni
Ma gândeam totodată ca poate ar fi o chestiune si de layout?
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu cred că are vreo legătură că este setat pe Light mode sau pe Dark mode. Instalează Good guardians din Galaxy store și dai o optimizare din Galaxy App booster, vezi cum e după.

Dacă nu se rezolvă asa, poți încerca să reinstalezi aplicațiile cu probleme să vezi dacă ajută .
Claudiu12
Explorer
Opțiuni
Am încercat sa dezinstalez. Aplicatia se deschide la fel. Cel mai probabil asa este la samsung..
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Folosești vreo aplicație de personalizare, sau ai schimbat ceva la afișaj în opțiuni dezvoltator?
Modul de afișaj nu are importanță, dar poate crea o percepție diferită. Dacă doar la unele aplicații se comporta așa este posibil ca acele aplicații să facă ceva la deschidere.
Urmează sfatul Emiliei și vezi cum e după.
Claudiu12
Explorer
Opțiuni
Salut. Nu folosesc nici o aplicație de personalizare. Pe modul luminat de exemplu pe tiktok se deschide aplicatia cu iconita în mijloc și are un lag de deschidere, și pe modul întunecat se deschide normal, fin și frumos
0 Aprecieri
Soluţie
ThePositiveMan
Voyager
Opțiuni
Salutare,
In mod normal nu ar trebui sa faca acest lucru. Foloseste-l pe modul intunecat atunci, daca spui ca se deschide "normal, fin si frumos", asa mai salvezi si din baterie. Oricum aplicatiile precum Tik-Tok consuma multa baterie si exista riscul sa faci burn-in la display daca o utilizezi la o luminozitate ridicata.