Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Żółte zdjęcia w trybie 50MP

(Temat utworzony: 26-01-2024 11:29 AM)
2703 Wyświetlenia
MatthewPL9
Journeyman
Opcje

image

image

Cześć, niedawno kupiłem s23 i zauważyłem po jakimś czasie że robiąc zdjęcia w trybie 50MP wychodzą bardzo nienaturalnie żółtawe. Na podglądzie wygląda wszystko dobrze ale po przejściu do galerii zdjęcie się zmienia. Wspomnę że w trybie 12MP zdjęcia wychodzą normalnie.
Czy wie ktoś jak to naprawić, czy to wina softwaru. Proszę o pomoc 🙏

MatthewPL9
Journeyman
Opcje
Dokładnie
0 Like
Pitson23
Voyager
Opcje
Tak, tak.. poprawią, poprawią 😆. Od dziś już cały zespół rozwoju oprogramowania będzie się tym zajmował i naprawią 🤣
0 Like
MatthewPL9
Journeyman
Opcje
Widziałem że to globalny problem więc jest taka szansa, nie mówię że napwewno ale zawsze jest jakaś nadzieja.
0 Like
Mickor
Voyager
Opcje
Ten problem jest od początku, rok czasu naprawiali i tak naprawiali ,że ogólnie jest gorzej .
Mickor
Voyager
Opcje
Jedyne słuszne posunięcie, jak zrobią wybór użytkownikowi, w dodatku każdy może sobie fotkę sam obrobić w LR ,jak tylko się podoba , niestety zdjęcie obrobione przez AI ,do niczego się nie nadaje ,ale są osobniki co uważają, że to bardzo dobre rozwiązanie....
MatthewPL9
Journeyman
Opcje
Szkoda, ale i tak będę optymistycznie czekać na kolejną aktualizację…
0 Like
Krybloo
Explorer
Opcje
Mam identyczny problem. Aktualizacja może to naprawić. Pytanie czy zostanie to naprawione?
0 Like
Krybloo
Explorer
Opcje
Potwierdzam opisywany problem. Dwa zdjęcia, zgadnijcie które zdjęcie wykonane trybem
Zdjęcie 50 MP?20240123_185333_1000000397_1706032414.jpg20240123_185322_1000000398_1706032418.jpg
Krybloo
Explorer
Opcje
Wysłałem zgłoszenie przez aplikację Samsung Members, opisałem problem dołączyłem zdjęcia, logi systemowe. Polecam zrobić to każdej osobie z tym problemem, ponieważ im więcej zgłoszeń to wieksza szansa na rozwiązanie problemu za pomocą aktualizacji oprogramowania.
Krybloo
Explorer
Opcje
Jest to możliwe, zobaczymy. Czekamy cierpliwie. Najprawdopodobniej w lutym pojawi się aktualizacja do nakładki 6.1
0 Like