Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Întrebare ! S23 Ultra battery SoT

(Subiect creat la: 19-02-2024 04:31 PM)
529 Vizualizări
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cu respect , vin și eu cu o întrebare pentru posesorii de S23 ultra.
După ultimele două luni și cele doua updaturi de securitate ați observat daca SoT a scăzut ?
Mai exact de la patchul din decembrie sa zic că SoT-ul era de 9 ore și acum la februarie daca este tot așa de 9 ore.
Nu pot verifica momentan la mine că am făcut rollback la patch-ul din decembrie.
Mai aștept câteva zile și voi posta un SoT cu acest patch.
Puteți să puneți un ss cu SoT la voi ? Pentru viitoarea comparație.
20 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,
Nu urmaresc SoT asa ca nu am observat. Nu am observat nici o scadere in autonomia bateriei.
Am SoT de 4 max 5 ore pe zi, iar in mod normal undeva la 3 ore SoT il utilizez.1708353416646.jpg1708353416667.jpg1708353416687.jpg
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Îmi aduc aminte că scoteam peste 9 ore , momentan am văzut pe xda că au făcut ceva cu updatul din ianuarie și a scăzut SOT-ul cu 2-3 ore.
1708353491471.jpg
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am pus acum ceva SS.
Dar, de ce te interesează Sot atât de mult? Chiar și cu 2 ore mai puțin, tot tine 1 zi jumate.
Nu prea mai contează SoT la cat de bine tine bateria pe S23U, din punctul meu de vedere.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Probabil paranoia e de vina 🤣
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @NaikkoN ,

Modifică titlul topicului, te rog, pune-l în limba română.

Și vezi că se scrie ”ultimele două luni”, nu ”ultimile 2 luni”.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Autocorectul 😅
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Niciun autocorect, că ”ultimile” nu există în limba română.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Am înțeles! Să trăiți 🫡
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pe mine mă ține 3 zile cu SOT undeva la 2- 3 ore pe zi. Nu stau pe telefon toată ziua să văd cat scot.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Pe mine mă ține 2 zile cu SOT undeva la 5-6 ore pe zi. Nu stau pe telefon toată ziua cat sunt la serviciu,câteva apeluri,mail-uri..ceva whatsapp..
Marius_M
Legend
Opțiuni
Pe mine ma ține în jurul a două zile dar, cum am mai specificat pe aici, eu când sunt la serviciu îl țin pe 5G. Doar când ajung acasă îl trec pe wifi.
David889
Hotshot
Opțiuni
La mine parca a crescut SOT.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Pune o poza cu SoT
David889
Hotshot
Opțiuni
.1708367821483_1708367821478_0.jpg
0 Aprecieri
Toby1907
Helping Hand
Opțiuni
Folosesti ceva program de editare sau pentru baterie de ai 103% ?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

A fost incarcata bateria in ziua respectiva, de asta apare asa.

Teo2
Pathfinder
Opțiuni
Screenshots la sot nu am facut niciodata, dar fata de decembrie a scazut bateria, cu tot cu rutine facute.
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cu patchul de decembrie vreau sa spun că e diferența destul de mare.
Momentan telefonul învață modul de utilizare , revin după ce învață cu un SoT cu consumul baterie
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Eu zic că 'paranoia' mea are ceva sâmbure de adevăr. 6 ore de SoT și 50% baterie 🫣. Cred că Samsung a copiat ceva rău de la Apple..... 👎🪫⬇️1708447108727.jpg
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Încă e ok zic eu.
Momentan tot pe 'invatare este'1708526729059.jpg1708538169812.jpg