Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wizytówka i zdjecie

(Temat utworzony: 24-03-2025 11:02 AM)
221 Wyświetlenia
Members_Ivlmcdg
First Poster
Opcje

Cześć mam problem otóż ustawiłem sobie wizytówkę i zdjecie na telefonie samsung s22 ale jak dzwonie do drugiej osoby to  jej się to nie wyświetla macie może pomysł czemu ? 

13 Odpowiedzi
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Czy "druga" osoba ma twoją wizytówkę zapisaną w swoim telefonie?
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć! Sprawdź te ustawiania: 1742811444662.jpg
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Wizytówka nie jest zapisywana w telefonie. Ona jest przypisywana do konta Samsung. Wystarczy, że druga osoba ma w kontaktach nasz numer i ma telefon Samsunga.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
A, tak. Nowa codzienność...
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
To nic nowego. Zdjęcie profilowe konta Samsung już długo było udostępniane, jeśli ktoś miał nas w kontaktach.
Amazigh
Big Cheese
Opcje
No widzisz Pan. A ja zupełnie nie wiem, po co zapisuję zdjęcia przy kontatach w swojej książce telefonicznej. I po co ta Wizytówka, skoro wystarczy sam numer, żeby wyświetlało się zdjęcie profilowe konta... I czemu mi się nie wyświetlają wizytówki innych. Zapisanych.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Ja też sam zapisuje zdjęcia, ale jest to przydatne przy osobach, których zdjęcia nie masz. Być może osoby z kontaktów nie mają włączonej tej opcji lub nie mają dodanego numeru do konta Samsung albo masz już zdjęcie tej osoby w kontaktach
Amazigh
Big Cheese
Opcje
Zdjęcia zapisane wyświetlają sie. Nie wyświetla się "zdjecie profilowe konta Samsung" kontaktu zapisanego w książce bez zdjęcia...
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Tak jak napisałem. Może mieć ta osoba tą opcję wyłączoną.