Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Transformare

(Subiect creat la: 23-09-2022 07:46 PM)
320 Vizualizări
Rapha24
Legend
Opțiuni
Cum transform scrisul de mână cu S Pen-ul în text de tipar atunci când iau notițe ? Ma refer ca atunci când scriu cu mâna sa se transforme în text pe măsură ce scriu .
1 Soluţie
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Transformarea/conversia automată a scrisului de mână în scris cu caractere de tip text se face cu ajutorul uneltei marcată în captura de ecran.Poți ulterior selecta textul pentru editare(mărime,culoare,bold,caracter italic,etc)Screenshot_20220923_194020_1000000229.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

10 Răspunsuri
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Hey. Din ce stiu si am probat, nu poti real time, doar după ce ai scris textul, dar merge f rapid. 

Uite aici: https://www.youtube.com/watch?time_continue=56&v=Qlpxc0xcAZA&feature=emb_title

Rapha24
Legend
Opțiuni
Multumesc
0 Aprecieri
Soluţie
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Transformarea/conversia automată a scrisului de mână în scris cu caractere de tip text se face cu ajutorul uneltei marcată în captura de ecran.Poți ulterior selecta textul pentru editare(mărime,culoare,bold,caracter italic,etc)Screenshot_20220923_194020_1000000229.jpg
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Sa înțeleg ca ti-a ajuns telefonul ???
Rapha24
Legend
Opțiuni
Dada😁
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Super..si prima impresie care a fost..ai desfăcut cutia și...
Rapha24
Legend
Opțiuni
Mi-am zis : Wow nu pot să cred că în sfârșit am un telefon cu S Pen . Am fost foarte bucuros parca eram în alta lume . Ce sa mai zic de satisfacția aceea când am luat țipla de pe față și spate ....😅
0 Aprecieri
Rapha24
Legend
Opțiuni
Tu ce telefon ai ?
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
S22+ ..De o luna și jumătate..Cred ai prins și o oferta buna la S22 Ultra
Rapha24
Legend
Opțiuni
Care a fost senzația când l-ai desfăcut? Ești mulțumit de el ?
0 Aprecieri