Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Sistemul de operare

(Subiect creat la: 18-05-2023 03:51 PM)
333 Vizualizări
ArisRadu
Explorer
Opțiuni
Sistemul de operare începe să devină plictisitor în comparație cu alte dispozitive. Nu am crezut că voi ajunge sa zic asta dar chiar și sistemul de operare al Huaweiului sau al lui Motorola arată mai modern. Nu zic că nu îmi place software-ul de la Samsung, dar niște schimbări nu ar strica. Succes!😄
8 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Cam pe ce direcție să fie schimbările? Și cât de profunde? Doar estetic? Funcționalități? Modificarea celor existente sau adăugarea altora inexistente până acum?
Dă-mi si mie, te rog, niște exemple comparative.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ArisRadu
Explorer
Opțiuni
Nu ar strica niște schimbări estetice. Samsung are aproape aceleași pictograme și organizare de la one UI 3.
PACRi
Maestro
Opțiuni
Pai sunt in Themes cu miile. Organizarea meniului.. hmm aici poate ai dreptate. Dar daca m-am invatat asa parca nici sa caut ca disperatul vreo setare ca nu mai stiu prin ce ramura a meniului au mutat-o..
Nu stiu ce sa zic. E clar la modul subiectiv. Poate sunt si de partea cealalta a baricadei 😂 😂 la Huawei si/sau Motorola utilizatori care privesc cu coada ochiului la meniul de la Samsung.

Daca vrei personalizare sa nu-l mai recunosti vezi ca mai sunt cateva dicutii pe aici. Chiar o rubrica dedicata acestui subiect facuta de @RapierXDA.
Sau ii scrii direct. Ca e baiat giorno.. 😂 😂 😂

El e adeptul customizarii extreme. Eu de lene nu schimb decat fontul default.
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
ArisRadu
Explorer
Opțiuni
E adevărat😂🤣
ArisRadu
Explorer
Opțiuni
Hai ca incerc
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Daca dorești să-ți persoanalizezi aspectul telefonului. Aruncă o privire peste articolul scris de @RapierXDA: https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/sa-ne-personalizam-telefonul/td-p/7462101
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Android-ul este cel mai versatil. Așa că nu văd cum te-ai putea plictisi, exista foarte multe teme și aplicații pentru personalizare.
Sistemul Huawei este o copie după Apple, iar multe branduri folosesc, în general, Android mai basic, ca să ma exprim asa.
Spor sa răsfoit și instalat teme 😁
ArisRadu
Explorer
Opțiuni
Ar fi foarte interesant să se adauge mai multe funcții la camera foto cum au telefoanele de la google pixel, sau să se adauge scanarea 3d.