Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

VoLTE nefunctional

(Subiect creat la: 18-05-2023 05:43 PM)
644 Vizualizări
WladArch
Pioneer
Opțiuni
Salut, am sunat acum 2 saptamani la Telekom sa cer activarea serviciului, am comunicat modelul telefonului au zis ok serviciul a fost activat, dar poate dura pana la 10 zile. Azi am sunat iar sa le comunic ca nu functioneaza si pe scurt au spus ca e de la telefon ca lor le apare ca e activ.
In setari nu vad acea optiune de VoLTE Calls SIM 1&2, dar curios iconita de VoLTE sus in bara langa cea de 4G apare, cum e posibil? Si mai curios aveam acea setare prima oara cand am luat telefonul cand cei de la Telekom nici nu ofereau acest serviciu. Ulterior setarea a disparut brusc ***** un update dar nu m-a interesat prea mult atunci fiindca cei de la Telekom tot nu ofereau serviciul.
Pana acum am incercat Network reset, resetarea APN, clear cache si nimic
14 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Muta daca poti simul in alt telefon si verifica daca este functional.
Pune un alt sim la tine in telefon si aceeasi treaba vezi daca e activ
Asa poti elimina ori simul ori telefonul.
Fa ce ti-am recomandat si revino cu un feedback.

La tine arata ca in screenshot ?Screenshot_20230518_181021_Call settings.jpg
0 Aprecieri
WladArch
Pioneer
Opțiuni
din pacate chiar nu am acces la un alt sim/telefon
la mine lipseste setarea cu 4G call
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Ce telefon ai ? Suporta Volte
Pai 4g call este VoLte.
Daca nu ai setarea la telefon inseamna ca nu are capacitatea de VoLte.
0 Aprecieri
WladArch
Pioneer
Opțiuni
s22 ultra, si totusi de ce apare iconita sus in dreapta daca nu am setarea? e cam ilogic
0 Aprecieri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Daca apare iconita VoLTE ai activ serviciul, altfel nu era acolo. Ai abonament la Telekom? Ca eu am cartela prepay dar nu am acces la VoLTE
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cred ca e de la Operator.
Totusi incearca cu un alt sim ( mama ,tata ,sora ,sotie,amanta , vecina , partener de fumat ,etc)
0 Aprecieri
lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
cartela unei vecine?
Frate nu's sigur de situația asta dar ai dat prea multe ex.
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
După update-ul din luna aprilie, acel switch, sau buton ca sa ii zic pe romaneste, de unde puteai sa dai on-off la apel 4G a fost eliminat din setari pe toate telefoanele Samsung, ca asa a vrut Telekom, nici la Vodafone nu apare acel switch. Daca iti apare langa semnal VoLTE 1sau 2 inseamna ca e activ serviciul, iti merg datele mobile in timp ce vorbesti la telefon? Doar asa poti afla daca merge VoLTE
0 Aprecieri
WladArch
Pioneer
Opțiuni
ambele iconite si 4g+ si volte1 sunt prezente in timpul apelurilor, dar calitatea apelurilor nu este deloc imbunatatita si nici nu apare acel HD+ in timpul unui apel
0 Aprecieri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Pai la ei nu apare HD sau HD+ in timpul apelului ca la ceilalti, asa au implementat ei VoLTE, dar se initiaza apelul instant si ramane in 4G, eu de exemplu cum nu am VoLTE la cartela, cand apelez cade din 4G in E, si nu pot folosi datele mobile in timp ce vorbesc la telefon, cam frustrant ce-i drept... De ce zici ca nu e calitatea imbunatatita a apelurilor? Se aude prost? Ziceau niste persoane pe forumul Softpedia ca daca e slab semnalul 4G, gen o liniuta se aude cam intrerupt
0 Aprecieri
WladArch
Pioneer
Opțiuni
prima data si eu am crezut ca poate fi de la semnal in sine dar am mers in locuri diferite unde era full si nimic, intreruperi nu am avut niciodata doar o calitate general slaba ca acum 2-3 ani cand nici nu exista volte la ei
0 Aprecieri
DenisW
Explorer
Opțiuni
Salut! VoLTE se activeaza in max 10-15min.Screenshot_20230519_185935_Samsung Members.jpg
0 Aprecieri
DenisW
Explorer
Opțiuni
Nu apare in meniu/setari retea iti apare ca in poza
0 Aprecieri
DenisW
Explorer
Opțiuni
Si asa apare in aplicatia de la TelekomScreenshot_20230519_190503_Telekom RO.jpg
0 Aprecieri