Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Semnal slab

(Subiect creat la: 01-11-2022 05:57 PM)
218 Vizualizări
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
A mai intampinat cineva pe s22 cu one ui5 sa mai cada semnal sub 4g?
8 Răspunsuri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Depinde de zona unde esti..
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pe S22 Ultra + Digi.mobil nu am sesizat probleme.

Poate sunt probleme in zona. Pe One UI 4 nu ai avut probleme de genul? Poate nu le-ai observat.. 

Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
Sincer nu am observat
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Problema este intampinata de toate persoanele care stau intr-o zona fara semnal. Stai calm este normal !
0 Aprecieri
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
Ok! Va mulțumesc tuturor pentru răspunsuri
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Salut!
Echipamentele furnizorului de servicii (operatorului) nu permit o conexiune superioară stabilă. De aici acele fluctuații. Trebuie să afli care este maximul la nivel de zonă şi să îl corelezi cu setarea rețelei. Dacă ai smartphone 5G spre exemplu şi ştii că tu mai mult de 4G nu poți avea, treci pe modul de rețea corespunzător aşa ca în captura de ecran ataşată unde am subliniat cu galben. Vei avea un semnal mult mai stabil. Altfel va exista automat o negociere permanentă a smartphone-ului cu tipul de rețea, acesta încercând să o prindă pe cea mai bună care dacă nu este stabilă duce implicit la alegerea uneia inferioare...apoi iar caută una mai bună şi tot aşa. Asta determină şi un consum mai mare a bateriei. Concluzia? Faci cum ți-am spus şi afli maximul zonei la nivel de rețea dar stabil, nu doar aşa când şi când. Decât să ai performanțe mai bune doar ocazional, mai bine unele inferioare dar stabile permanent.
Testezi tu cunoscând zona în care eşti predominant iar în momentul în care eşti undeva unde ştii că se poate mai mult şi ai nevoie neapărat, o alegi din setări pe prima.Dacă şi în acel context ai fluctuații poți începe să bănuieşti fie cartela SIM, fie smartphone-ul. Până atunci mergem pe ideea că ar fi "vinovate" echipamentele operatorului.
🙂
Screenshot_20221101_213332_Call settings_1000001753.jpg
Dumbi
Pathfinder
Opțiuni
Mulțumesc foarte mult! Ai avut dreptate și în Galați nu sunt antene 5g și de-aia cred ca avea fluctuații ca cauta mereu și nu gasea
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este, precum observi chiar şi în a doua poziție este tot pe auto negocierea. Dar măcar nu-l chinui lăsându-l să caute ceva ce nu există încă. Sigur că prima opțiune te avantajează cumva la nivel de 4G+ care este între 4G şi 5G. Dar cea de a doua îți oferă stabilitate mai bună.Cu timpul se vor îmbunătăți şi echipamentele, altfel nu rezistă operatorul la concurența de pe piață. Trebuie să țină ritmul impus de tehnologie ca să existe profit astfel că fără investiții în echipamente de calitate nu se poate discuta de performanțe.