Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Samsung student

(Subiect creat la: 19-05-2022 11:46 PM)
692 Vizualizări
ElenaDiana1710
Explorer
Opțiuni
Buna! Am auzit că Samsung oferă reduceri pentru studenți și voiam să întreb dacă poate să îmi explice cineva cum funcționează aceste reduceri sau daca achiziționez un telefon cu aceasta reducere este varianta educațională și nu pot pune orice vreau pe el? Mulțumesc!
8 Răspunsuri
TauReNN
Navigator
Opțiuni
N-am auzit de asa ceva, dar puteai frumos sa cauti pe google si sigur iti dadea ceva!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna, 

Nu stiu daca se desfasoara si pe teritoriul Romaniei un asemenea program. Poti incerca sa contactezi Samsung prin intermediul aplicatiei Samsung Members (ai optiunea de live chat) sau da-le un telefon aici:  https://www.samsung.com/ro/support/contact/

0800872678 - Apel gratuit
*8000 - Apel tarifat în reţea
Program Call Center
Luni - Vineri: 9 AM - 6 PM

@TauReNN , de asta este comunitatea aici.. sa primesti raspunsuri la eventualele intrebari pe care le-ai avea. Daca nu poti ajuta, nu vad motivul pentru care ai decis sa raspunzi 🙂

ElenaDiana1710
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc mult! Am sa sun să întreb.
ElenaDiana1710
Explorer
Opțiuni
Am căutat pe internet și am văzut câteva informații dar nu am găsit ceva concret, de aceea am întrebat și aici. Până la urmă pentru asta exista comunitatea sa ne ajutam.
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Există un astfel de program și pe teritoriul României (se desfășoară doar fizic, în magazine nu și online) și nu există nicio restricție în a instala anumite aplicații, jocuri pe un dispozitiv achiziționat printr-un astfel de program.
Trebuie să prezinți carnetul de student avizat pe anul universitar în curs, legitimația de student și spor la cumpărături. Nu mai știu exact in ce constă reducerea sau dacă s-a modificat ceva, dar programul există 100%
ElenaDiana1710
Explorer
Opțiuni
Va mulțumesc pentru informații!
0 Aprecieri
SorinDaniel
Helping Hand
Opțiuni
Pt puțin, sper să vă fie de folos! 🙃
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hello @ElenaDiana1710 ,

Îți confirm, da, există un astfel de program, Samsung Student. Mergi la oricare dintre magazinele Samsung Experience Store (amplasate în mall-uri, de exemplu în Băneasa, Mega Mall, AFI), arăți carnetul de student și primești un discount pentru produsul pe care dorești să-l achiziționezi.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!