Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Impresii One Ui 7 S22

(Subiect creat la: 07-05-2025 09:16 PM)
333 Vizualizări
Nauts_49
Pioneer
Opțiuni
Îmi place foarte mult această actualizare, nu doar pentru faptul că sunt un fan Samsung, dar și pentru stilul nou atribuit dispozitivului meu. Cu toate acestea, deși în majoritatea aspectelor îmi place One UI 7, totuși câteva lucruri au lăsat de dorit, cum ar fi:

1. Lipsa AI-ului la video (Audio eraser și Instant Slow-mo)
2. Lipsa componentelor noi la Drawing assist (Asistență la desen)
3. Zoom-ul la video smooth nu este prezent (îl am doar la video profesional)
4. Încălzirea mai rapidă a telefonului
5. Durata de viață a bateriei mai scurtă
6. Fluiditate redusă și prezența lag-urilor câteodată
7. Now bar poziționat greșit (ori la stânga, ori la dreapta) când AOD este activ
8. Lipsa fundalului ambient fotografie

Aș vrea să știu dacă vor fi vreodată disponibile pentru S22 caracteristicile prezentate si daca se vor rezolva bug-urile. Mulțumesc.
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Bug-urile se vor remedia cu siguranță în actualizările viitoare.
Unele caracteristici care lipsesc nu vor fi disponibile nici în viitor pentru că depind de hardware.
De exemplu fundalul la AOD depinde de ecranul seriei S24 (și mai noi) care este mai economic și mai rezistent la burn-in. Despre Audio Eraser Samsung a spus că va fi disponibil doar pe dispozitivele lansate în 2024 (și după). Despre restul nu am auzit nimic, dar dacă nu există deja pe telefon, atunci puțin probabil să fie în viitor.

Îți sugerez să cauți manual toate actualizările disponibile în Galaxy Store și Google Play, apoi să cureți partiția cache în recovery mode și să folosești modulul App Booster din Good Guardians.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

17 Răspunsuri
NegrutPaul
Apprentice
Opțiuni
Da dar mi se pare ciudat ca pe seria s22 a aparut o funcție AI Care pe seria s23 nu exista
Timotei_2005
Big Cheese
Opțiuni
Care este aceia
---------------
Timotei_2005
Opțiuni
Care????
Cata12341
Pioneer
Opțiuni
Fă update din galaxy store la toate aplicațiile samsung ca să ai acces la mai multe funcții
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Bug-urile se vor remedia cu siguranță în actualizările viitoare.
Unele caracteristici care lipsesc nu vor fi disponibile nici în viitor pentru că depind de hardware.
De exemplu fundalul la AOD depinde de ecranul seriei S24 (și mai noi) care este mai economic și mai rezistent la burn-in. Despre Audio Eraser Samsung a spus că va fi disponibil doar pe dispozitivele lansate în 2024 (și după). Despre restul nu am auzit nimic, dar dacă nu există deja pe telefon, atunci puțin probabil să fie în viitor.

Îți sugerez să cauți manual toate actualizările disponibile în Galaxy Store și Google Play, apoi să cureți partiția cache în recovery mode și să folosești modulul App Booster din Good Guardians.
NegrutPaul
Apprentice
Opțiuni
Asistenta sănătate dar din păcate trebuie sa instalezi o aplicație care nu este disponibila momentan
0 Aprecieri
Florin121997
Pioneer
Opțiuni
Cum este bateria? Se duce mult mai repede sau nu e diferența chiar așa mare? Încă nu am făcut update pe s22 soției, pe s23 se cam duce bateria..
LastOnMars
Voyager
Opțiuni
Asta vreau și eu sa știu, ca și asa se duce bateria destul de repede la amărât😂
Nauts_49
Pioneer
Opțiuni
Sincer să fiu, mi se pare că se duce mai repede decât se ducea prima, cam aproape pe minut scade.
Florin121997
Pioneer
Opțiuni
Poate ne pui mai târziu o poza cu cate ore de ecran scoți sa vedem cum scade bateria, speram să aducă o îmbunătățire la baterie dar mai rău au facut..
0 Aprecieri
adelina27
Explorer
Opțiuni
Buna!Am primit si eu actualizare la s22 ultra dar cum sa fac sa imi apara notificarile pe ecranul de blocare direct fara sa mai glisez sus in dreapta sa le vad?
Nauts_49
Pioneer
Opțiuni
Aici poți modifica notificarile1746687638703.jpg
adelina27
Explorer
Opțiuni
Da am gasit acolo,dar inainte de actualizare imi apareau pe ecranul blocat sub ceas,acum dupa actualizare pe ecaranul de blocare trebuie sa glisez dreapta sus sa vad daca am notificari si daca sunt le gasesc acolo.E vreo setare ceva?sau asa ramane dupa noua actualizare?
Nauts_49
Pioneer
Opțiuni
Păi îți merge ca înainte dacă setezi notificările precum în poza atașată.
adelina27
Explorer
Opțiuni
Gataaa,am rezolvat,nu era ceva bifat😊multumesc mult.
Nauts_49
Pioneer
Opțiuni
Cu plăcere
Patricu
First Poster
Opțiuni
Dupa ultimul update, ecranul ingheata aleator si nu mai pot folosi telefonul. Dupa un screenshot se mai deblocheaza uneori. Este frustrant sa nu poti folosi telefonul. Sper sa scoata cat mai repede un fix, vad ca lumea se plange si nu am o problema numai eu. Samsung flip 6.
0 Aprecieri