Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 waterproof

(Subiect creat la: 17-04-2023 12:43 AM)
466 Vizualizări
xPaul
Pioneer
Opțiuni
Salut. Am un S22 pe care obișnuiesc să l iau cu mine când fac duș. Îl pun pe marginea cadei, și îi mai cad câțiva stropi de apă sometimes pe ecran, pe care îi șterg apoi. Astăzi am sesizat cu brightnessul pe low și foarte atent că în colțul de jos al displayului a apărut ca și o buclă albă foarte micuța maxim 1cm. Ar fi putut intra apă sub display? Care ar putea fi cauza?
16 Răspunsuri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Cauza o poți afla doar in service. Sa între apa putin probabil, mai curand s-a format condens, temperatura ridicata + abur = mai problematic decât sa ții telefonul efectiv în apa.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Sfatul meu este sa nu mai faci asta niciodata !
Asta daca tii la telefon
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Bine ca nu faci baie si cu telefonul în cada, glumeam..dar la ce umiditate,condens se afla în baie,nu se recomanda folosirea lui.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca ar fi condens, ar trebui sa dispara dup.a o perioada. Stai cu ochii pe telefon si vezi cum e dup.a 1 zi , 2.

RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai folie? S22 nu ar trebui sa aiba probleme de la niste stropi de apa, are certificare IP68. Eu spal telefoanele cu apa de ani de zile (nu sub jet puternic dar cu apa) si nu am avut niciodata probleme.

Ce stiu ca se poate intampla (caz real de care stiu), este dezlipirea in timp a capacului spate sau a display-ului (de ex daca se umfla bateria) si asa poate intra apa in interior. Asta se poate observa in service si in cazul despre care stiu a fost schimbat tot pe garantie (capac, display, placa de baza, etc)

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
xPaul
Pioneer
Opțiuni
Nu am folie.
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ai putea face o poza cu un alt telefon? Sub un unghi ca sa vedem cum arata? Ai putea ajunge intr-un service oficial, este probabil inca in garantie.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
xPaul
Pioneer
Opțiuni
Da, telefonul este inca in garanție, also, daca până mâine nu dispare o să fac o poza cu alt telefon și o să trimit.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ca idee, nu incerca sa il "usuci" cu un uscător de par sau sa il pui pe calorifer etc...caldura respectiva va deteriora sau inmuia adezivul si e posibil sa faca mai mult rau decat bine. Daca nu dispare, mergi in service cat mai repede

cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Ar fi bine sa faci un drum la service chiar dacă dispare. Dacă este umezeala (condens sau altceva) poate afecta piesele interioare si sa te trezești ca nu mai merge peste câteva luni.
xPaul
Pioneer
Opțiuni
Și mi l repară pe garanție?
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Putin probabil, are niște martori in interior care se activeaza la umezeala, dar măcar nu te trezești ca te lasa când te aștepți mai puțin.
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
S22U-ul anterior a suportat ceva abuzuri dpdv al imersiei in apa, mare, ocean + scăpat in piscina fără să-mi dau seama si a stat acolo vreo 20 minute 😁, toate fără vreo husa speciala. Nu au fost probleme cu el, acum este la soție si funcționează foarte ok.
xPaul
Pioneer
Opțiuni
Da, dar la mine cred că e vorba de condens
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Condensul este tot umezeala. Gândește-te la o sticla pe care o scoți de la frigider, cam același lucru.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Recomandat ar fi sa îl folosești de acum încolo doar în locuri uscate.
O sa dispară cu ajutorul căldurii declanșate de telefon. Asa am pățit și eu în trecut cu un s9.