Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

S22 Ultra se încălzește repede și bateria se descarcă

(Subiect creat la: 21-02-2022 08:23 AM)
3461 Vizualizări
ShadowNighy
Explorer
Opțiuni
Dintre cei care ați apucat deja să folosiți S22 Ultra, ați observat că la vizionare de clipuri pe YouTube sau chiar utilizare normală, telefonul se încălzește destul de repede și puternic în partea stângă sus (nu în zona camerelor). 

De asemenea mi se pare și că bateria se descarcă foarte repede. Într-adevăr, încă nu a ieșit din perioada aceea de învățare, dar totuși... Atașez niște screenshot-uri, poate are cineva vreun sfat ce aș putea face.

image

image

image

image

image

31 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Hei, salut,

Felicitari pentru achizitie, e un telefon extraordinar!

Nu am S22, din pacate. Lasa-l cateva zile pana invata cum utilizezi telefonul si iti optimizeaza consumul.

Ca si idee, aplicatiile de genul, facebook messenger, tiktok, instagram, facebook .. sunt mari consumatoare de energie.

Cel mai mare consumator de energie al telefonului este display-ul. Ai cel mai performant display pus vreodata pe un telefon si este normal sa fie asa. Ai si cel mai puternic telefon pe care l-a produs vreodata Samsung.. eu zic sa nu ai asteptari prea mari cu privire la baterie. Daca te tine o zi intreaga, e mai mult decat ok.

ShadowNighy
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns. Din experiențe anterioare există posibilitatea ca bateria să țină mai bine sau în cazul de față mult mai bine în zilele următoare? Ce mă sperie acum e că pare că nu poate ține o zi întreagă... Vin de la un S21 Ultra și deși nici acolo nu era extraordinară bateria, parcă nu era chiar așa rău... Cât despre treaba cu încălzirea (care se vede și în thermal)... Oare ar trebui să merg cu el la service?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Cam asa arata si pe Note 20 Ultra, in thermal la mine. Eu zic ca nu ai motiv sa mergi cu el in service... nu cred ca au ce sa-i faca. Nu te astepta ca bateria sa fie peste cea de pe S21 ultra.. tot pe acolo ar trebui sa fie.

Mai asteapta putin (vezi si după 2, 3 actualizari de software). 

ShadowNighy
Explorer
Opțiuni
Se anunță curând vreun update? 😂 Eu cred (sper) că nici aplicațiile nu sunt încă optimizate pentru noul procesor, poate nici măcar OneUi 4.1.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Ai 100% dreptate.. inca mai dureaza putin pana ce toate aplicatiile vor fi optimizate pentru Android 12. 

Nu stiu de nici un update, dar de obicei nu intarzie sa apara, cel putin in perioada de după lansarea unui nou dispozitiv.

Din experienta proprie, dureaza cateva luni pana ce telefonul este optimizat ca-lumea, la baterie si camera foto ma refer.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşa este.
Nu trage concluzii imediat,pe parcurs se îmbunătățesc multe,fie cu update-uri de software,fie cu update-uri care vor optimiza funcționarea aplicațiilor în sine cu noul sistem de operare Android 12.
Şi precum observi,cine înghite cu poftă energia bateriei?
Messenger,Instagram,Tik-Tok...
Plus diferite procese ale sistemului care rulează mai insistent la început,telefonul fiind nou.
Altfel cum să învețe modul tău de utilizare?
O să se liniştească la un moment dat,după vreo săptămână-două.
Poți restarta săptămânal smartphone-ul inclusiv să optimizezi aplicațiile cu ajutorul Good Guardians(are acel modul special destinat-Galaxy App Booster) plus multe altele utile pe care observ că le utilizezi deja.
Într-un anume context,unele servicii de streaming pot consuma excesiv energia bateriei şi conduc spre o încălzire accentuată a smartphone-ului.
Este de preferat ca atunci când le utilizezi,să închizi complet alte aplicații care ar putea rula încă în background chiar dacă aparent par inactive.
Acest model excelează la capitolul multitasking,rulează fluent aplicațiile chiar dacă sari de la una la alta având deschise mai multe, însă şi consumul energiei este pe măsură şi temperatura va creşte.

Să te bucuri de el,cred că pe partea de display este wauuu,nu?
Dacă testezi camerele foto să ne laşi impresii.
🙂
ShadowNighy
Explorer
Opțiuni
Fingers crossed să fie cum spui tu. Chestia care mă îngrijorează este doar că utilizam la fel vechiul telefon (S21 Ultra), cu aceleași aplicații și tot pe Android 12 și parcă era mai ok situația și cu bateria și cu încălzirea.

Cât despre camere, revin cu impresii, acolo chiar nu mă aștept decât la lucruri bune.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Vechiul telefon S21 Ultra nu era nou nouț,chiar dacă în urma unui upgrade de sistem toate o iau de la 0 cu învățarea modului de utilizare.
S22 Ultra are elemente noi pe partea de hardware,clar are un alt impact software-ul(Android 12) asupra lui.
Dar ştii că la Android 11 a fost aceeaşi reacție a utilizatorilor...cu timpul s-au îmbunătățit lucrurile.
Vine şi One UI 4.1 la un moment dat, până se "rodează" este nevoie de răbdare.
Ar fi total absurd ca anul acesta să fi scos Samsung cel mai bun smartphone din seria S,dar să fie mai slab decât S21 Ultra.
Nu are logică.
Eu aşa cum a scris şi @ElfStone îți recomand să ai răbdare până va atinge maximul de potențial şi stabilitate(estimativ undeva pe la jumătatea anului)
Aşteptăm fotografii.
🙂
AquariusV
Pathfinder
Opțiuni
Probleme legate de incalzire au fost la inceput si la s21 ultra. Se incalzea extrem de tare in timpul apelului video. Ulterior s a rezolvat prin update
ShadowNighy
Explorer
Opțiuni
Să sperăm că așa va fi și acum.
0 Aprecieri
Angelo_5rADBiC
Navigator
Opțiuni
Cum ai reusit sa vezi temperatura cpu di aplicatia telefonului ?
0 Aprecieri
ShadowNighy
Explorer
Opțiuni
Am folosit Thermal Guardian din Good Guardians.
0 Aprecieri
Angelo_5rADBiC
Navigator
Opțiuni
Mulțumesc, problema cu S22 ul tau se va rezolva printr-un update chiar zilele trecute întâmpinam si eu acceasi problema pe S20 ultra, ieri sera m am pus sa verific daca am o actualizare disponibila si da aveam 🙂 ***** ********** ***** instalare problema a dispărut 😀 😀 😀
Angelo_5rADBiC
Navigator
Opțiuni
Nu stiu dece dar cuvantul "*****" apare cu steluta .....
0 Aprecieri
Angelo_5rADBiC
Navigator
Opțiuni
Nici aici nu apare de ce ????
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
La mine doar seara îl optimizează 🙄 dc oare??? Ziua e nasol
0 Aprecieri
julyyxxx
Explorer
Opțiuni
Totusi este cel mai bun telefon de la samsung , cost 6200 lei varianta d baza, 8 +128 deci de baza, este o mizerie ce fac cei de la samsung, da au cel mai bun display 6.8 dar au si 5000 mha, pe care se pare ca nu ii folosesc cum trebuie. Oricum majoritatea tel au acum 6.7 deci mare dif nu este. Sper din suflet sa se îmbunătățească, am avut doar samsung pana acum, dar nu este ok ce se intampla acum. Plus încărcarea ba avem 45w ba nu avem 45 w, voi mai testa, oricum 1 h pana la 100% e ok.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @ShadowNighy ,

Ceva metode de optimizare a bateriei ai încercat?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
ShadowNighy
Explorer
Opțiuni
La ce te referi mai exact?
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Uite, chiar pe pagina principală din Samsung Community, la Featured, ai un articol care se numește Ghiduri utile 'How To' pentru folosirea produselor și serviciilor Samsung.

Acolo vei găsi inclusiv sfaturi pentru optimizarea bateriei.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri