Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S22 ultra i buds 3 pro

(Temat utworzony: 19-12-2024 08:07 AM)
598 Wyświetlenia
danik66
Explorer
Opcje
Czy na s22ultra sluchawki buds 3 pro będa w pelni oddawac swoje mozliwosci? Bo sluszalem ze od s23 i nowsze tylko? Zastanawiam się nad ich kupnem, ale jak sluchawki za prawie 1k maja grac na pol gwizdka to bez s3nsu
20 Odpowiedzi
Davvid1985
Voyager
Opcje
normalnie zagrają kto Ci takich głupot nagadał 😂
danik66
Explorer
Opcje
Wrzuc to w google, poza tym na a54 graja słaboo
0 Like
mcbseb
Troubleshooter
Opcje
Po pierwsze: A54 to nie S22 i wierz mi, że jest między nimi duża różnica, nawet pomimo wieku S22.
Po drugie wierzę opinii, że grają słabo, bo dźwięk trzeba sobie ustawić do własnych preferencji - ja tak mam i trudno jest mi słuchać jakichkolwiek słuchawek czy głośników na ustawieniach domyślnych. A opcji jest bardzo dużo - w telefonie można ustawić Dolby Atmos, dopasować dźwięk do wieku czy wybrać preset korektora, ewentualnie samemu sobie ustawić. Oprogramowanie słuchawek posiada własne ustawienia dźwięku więc jestem pewien, że nikt nie będzie pokrzywdzony.
0 Like
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
@danik66 jedynej opcji jakiej nie będzie S22 w stosunku do modeli S23 (z wyłączeniem S23 FE) i modeli S24 (z wyłączeniem S24 FE) to ustawienie "Ultrawysoka jakość dźwięku UHQ" w aplikacji Wearable, cała reszta możliwości taka sama jak w wyższych modelach.
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Część opcji jest ograniczona tylko do modeli z Serii S23 i S24. Np. Ultra wysoka jakość dźwięku.
danik66
Explorer
Opcje
Czyli na s22 ultra czesc opcji bedzie niedostepna?
0 Like
danik66
Explorer
Opcje
Czyli jednej z najwazniejszych. Czy problem z gumkami zostal juz naprawiony/poprawiony?
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
Nie będzie dostępna Ultrawysoka jakość dźwięku UHQ.
Slawek23
Troubleshooter
Opcje
osobiście czekam na aktualizację apki Wearable do pełnej funkcjonalności słuchawek Bads3 Pro (mam S23 FE i też nie posada tego ustawienia, zgłaszałem to do Samsunga po aktualizacji do UI 6.1 gdy ta opcja pojawiła się na całej rodzinie S23 oprócz modelu FE ale brak odzewu i ruchów z ich strony), co do gumek to tu masz wczorajszy wpis
https://eu.community.samsung.com/t5/akcesoria/buds3-pro-zmiana-gumek/td-p/11266046?src=ShareByUserCM