Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niedozwolona karta sim

(Temat utworzony: 16-01-2025 04:54 PM)
1234 Wyświetlenia
Members_HpS2NOh
First Poster
Opcje

Hejka, od wczoraj mam problem z tel. Nie czyta mi karty sim. Karta na innych urządzeniach działa normalnie. Nie moge znaleźć sieci. W czym problem? Inne karty tez nie działają na tym tel. Aktualizacje zrobione wszystkie. Mam oddać do serwisu?

0 Like
12 Odpowiedzi
Wiatrak24
Samsung Members Star ★
Opcje
Cześć na początek zresetuj ustawienia sieci komórkowej. Ustawienia --> Zarządzanie ogólne --> Resetowanie --> Resetuj ustawienia sieci komórkowej. Spróbuj jeszcze włożyć karte SIM do drugiego slotu.
marlw201
First Poster
Opcje
Może ma simlocka
0 Like
Members_HpS2NOh
First Poster
Opcje

Niestety nie zadziałało 

0 Like
Members_HpS2NOh
First Poster
Opcje

Nie ma. Z minuty na minutę tak sie stało 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Members_HpS2NOh Jeżeli reset sieci nie pomaga, spróbuj jeszcze z miękkim resetem. Wciśnij i przytrzymaj zasilania i ściszanie przez około 10-15 sekund - telefonu zrestartuje się. Żadnych danych nie stracisz.

0 Like
Grz3siek
Navigator
Opcje
Telefon nowy czy kupiony jako używany? Może operator zablokował urządzenie ze względu na zaległość spłacanych rat?
Members_HpS2NOh
First Poster
Opcje

To nowy telefon, w sesnie ma jakis rok. Karta wczesniej normalnie działała. Jest to abonament i operator nie ma zadnych problemow. Karta w innym tel działa.

0 Like
Members_HpS2NOh
First Poster
Opcje

Nie pomaga 

0 Like
PatrykF
Expert
Opcje

@Members_HpS2NOh No to raczej jakieś usterka techniczna w takim wypadku. Pozostaje zrobić kopię zapasową, reset fabryczny, a jak to nie pomoże -> serwis. Tu możesz sprawdzić gdzie jest najbliższy:

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

0 Like