Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

S22 - bateria se descarca foarte repede

(Subiect creat la: 19-09-2024 06:18 PM)
672 Vizualizări
SV87PAU
Journeyman
Opțiuni

Salut sunt curios cât de mult va tine bateria la S22, al meu se descarca foarte repede și nu știu dacă e normal sau are o problema.

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Înțeleg că este vorba de S22, versiunea de baza. Acest telefon are o baterie mult mai mică, de doar 3700 mAh. Oricum consumul este realizat în principal de Google Maps, whatsapp (apel video presupun) și apeluri telefonice, deci aplicații care au folosit activ și antenele (wifi/ rețea mobilă și GPS). Toate acestea consumă. În plus a fost folosit și ecranul, și probabil afară la luminozitate mare. Dacă este corect ce am scris, atunci consumul este destul de normal în aceste condiții.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

12 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Pune ceva screenshot-uri cu bateria.. ce consumatori ai si cam cat te tine sa incercam sa ne dam seama daca e o problema sau nu.

SV87PAU
Journeyman
Opțiuni
Aia sunt toți consumatorii, și cam în maxim 4 ore telefonul este descarcat.1726759517934.jpg1726759517985.jpg1726759518073.jpg1726759518138.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pune screenshot și cu aplicațiile. Așa nu ne putem da seama.
SV87PAU
Journeyman
Opțiuni
De azi și de ieri, folosesc telefonul destul de mult dar totuși în comparație cu cel vechi se descarca foarte repede.1726760130738.jpg1726760130761.jpg1726760130787.jpg1726760130819.jpg
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Nu vad nimic în neregula cu telefonul. Observ ca îl folosești destul de intens și este normal sa ai un consum mare. Poți dezactiva locația și datele atunci când nu le folosești.
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
oricum s22 se descarca repede...de fel...daca il si forjezi...il poti incarca si de 3 ori pe zi...cel putin la mine asa tinea...sau il puneam la incarcat cand nu il foloseam...
SV87PAU
Journeyman
Opțiuni
Deci sa înțeleg ca nu ar avea al meu o problema, asta e în general la toate.
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
eu zic ca da...eu l-am dat si am trecut la 24+...mare diferenta...
SV87PAU
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc pentru răspuns
0 Aprecieri
Constantin333
Helping Hand
Opțiuni
S22 a fost problematic ca serie. Procesorul in colaborare cu AMD a fost un eșec total, deci nu este unitatea ta defecta, au o problemă cam toate. Eu am avut S22 ultra și nu l-am ținut mai mult de 25 de zile, direct retur.. se încingea in taskuri simple și bateria era groaznică. Tot iPhone 13 pro era mai bun.
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Înțeleg că este vorba de S22, versiunea de baza. Acest telefon are o baterie mult mai mică, de doar 3700 mAh. Oricum consumul este realizat în principal de Google Maps, whatsapp (apel video presupun) și apeluri telefonice, deci aplicații care au folosit activ și antenele (wifi/ rețea mobilă și GPS). Toate acestea consumă. În plus a fost folosit și ecranul, și probabil afară la luminozitate mare. Dacă este corect ce am scris, atunci consumul este destul de normal în aceste condiții.
SV87PAU
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc.