Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Nu reușesc o programare service

(Subiect creat la: 21-09-2024 07:06 AM)
450 Vizualizări
SirbuGeorge
Apprentice
Opțiuni
Desi am încercat și online și în chat cu un operator nu pot programa o trimitere în service a telefonului s22 care este în garanție pana în noiembrie. Ce este de făcut? Va mulțumesc pentru orice sfat util care sa ducă la rezolvarea problemei!
11 Răspunsuri
lucianmc2001
Troubleshooter
Opțiuni
Păi dacă ai încercat on-line și in chat și nu ai reușit, atunci trebuie să mergi personal la o locație a unui centru service Samsung !
SirbuGeorge
Apprentice
Opțiuni
La mine la tara(Focșani) nu exista reprezentanta...soluția este probabil sa ajung în Capitala
DjBrain77
Explorer
Opțiuni
Având în vedere că au program și sâmbăta, sfatul meu ar fi să încerci să contactezi din nou un operator. Din experiența mea cu suportul Samsung, nu toți sunt la fel de amabili sau bine pregătiți. Ar fi absurd să te deplasezi sute de kilometri pentru a beneficia de dreptul tău, deoarece în mod normal telefonul îl poți trimite prin curier.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă și telefonic, poate reușești asa: https://www.samsung.com/ro/support/contact/
Bănuiesc ca este vorba despre S22, nu despre S24.
SirbuGeorge
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc....asa este s22
DjBrain77
Explorer
Opțiuni
Care a fost răspunsul operatorului? Pentru dispozitivele mobile, asistența tehnică este oferită 24H, de luni până sâmbătă: https://www.samsung.com/ro/support/livechat/
SirbuGeorge
Apprentice
Opțiuni
Răspunsul a fost ca a făcut toate diligentele și în scurt timp voi fi contactat pentru trimitere....aștept degeaba de 3 zile...nici măcar un numar de înregistrare nu am primit!!!
DjBrain77
Explorer
Opțiuni
Din câte știu, copia interacțiunii cu consultantul Samsung se transmite pe e-mail. Aceasta poate servi drept probă că sesizarea ta a fost înregistrată.
SirbuGeorge
Apprentice
Opțiuni
Asa este....am primit copia. Nu știam ca tine loc de sesizare, adică numar de înregistrare
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă George,
Bine ai venit în comunitatea Samsung din România!
Sfatul meu este să suni luni (23 septembrie), între 9 - 18 (de luni până vineri) la numerele de telefon afișate în aplicația Samsung Members.
Așa vei obține toate informațiile necesare...
Stai liniștit, toate convorbirile sunt înregistrate.
Pentru orice eventualitate, notează-ți numele complet al persoanei cu care vei vorbi (insistă, n-o să ți-l spună din proprie inițiativă).
Dacă vei alege varianta să-l trimiți prin curier, ambalează-l într-o cutie din carton dublu stratificat și învelește-l în folie cu bule, pentru a-l proteja de șocurile mecanice pe care le va suporta în timpul călătoriei.
Nu uita să scrii FRAGIL pe cutie și să-i spui curierului ce conține pachetul.
😉
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Încearcă să suni luni și la ESD https://esdrom.ro/
Poți completa online un formular pentru service, dar cel mai bine vorbește înainte cu cineva de acolo.