Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Probleme semnal, date biometrice s22

(Subiect creat la: 21-03-2022 11:37 PM)
1255 Vizualizări
Irisiris
Explorer
Opțiuni
Mai are cineva probleme cu datele biometrice si semnalul la s22? I-am dat si resetare din fabrica..recunoaste cand vrea amprenta si deblocarea faciala...semnalul pica fara sa ii faci ceva si isi revine in cateva secunde....cu mesajul serviciu indisponibil, se deconectează singur de la internet... Am trecut de la un s8..care pot sa spun ca ***** 4 ani si ceva funcționează mult mai bine ca s22 de 3 sapt...nu mi se pare ok sa ma plimb la serviciul de garantie ***** 3 sapt..
1 Soluţie
Soluţie
Irisiris
Explorer
Opțiuni
New update: ***** 9 zile de stat in service pt comanda piese, samsung a autorizat inlocuirea produsului sau banii înapoi. Deci nu am fost eu paranoia🤦 🤣cum ajunsesem sa cred.

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
19 Răspunsuri
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Fiind atatea comenzi, imi era si mie frica ca o sa fie mai multe bucati defecte decat in mod normal. Nu ar trebui sa existe probleme la un device asa scump, dar din pacate se intampla. 

Eu zic sa nu te complici si sa te duci la garantie, daca incepi cu probleme o sa ai mereu probleme, am avut si eu telefon mai demult cu probleme la camera, si desi mi-au schimbat camera ***** vreo 3 trimiteri in service, tot avea anumite probleme cu focusul care nu au trecut niciodata.

Sincer, nu am auzit problema asta pana acum, deci nu stiu ce altceva as putea sa iti zic. Wi-fi-ul merge ok, sau e doar problema de semnal de la cartela SIM?

0 Aprecieri
Irisiris
Explorer
Opțiuni
La wifi e ok
Irisiris
Explorer
Opțiuni
Iar cartela este aceeasi pe care o aveam in s8..deci nu prea vad problema asupra cartelei...
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Îți sugerez să schimbi eventual și sim-ul, poate o să ajute dacă problemele tale țin și de semnal. Ar fi păcat să ii trimiți in service fara să faci tot ce ține de tine pentru a detecta eventuala problemă. Cu privire și la celelalte probleme existente îți sugerez să aștepți un nou update spre o rezolvare posibilă. Cu părere de rău pentru al tău dispozitiv. Sper sa rezolvi și să te bucuri de cel mai nou model al gamei Samsung 🙏
Irisiris
Explorer
Opțiuni
Merci, incerc sa mai am rabdare, desi sunt extradezamagita.
A71_2021
Voyager
Opțiuni
Treci pe eSIM și dacă ai aceleași probleme trebui sa te duci la garanție.
0 Aprecieri
Irisiris
Explorer
Opțiuni
Am cartela prepay nu abonament, e simul e disponibil doar pt abonamente
0 Aprecieri
TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni
Da... pare defect. Daca ai zis ca ai dat si reset, e cam clar.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Neparat cere inlocuirea cartelei SIM inainte de orice. Chiar daca a functionat in S8, e primul lucru care ar trebui incercat.

TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni

Poti sa suni la operator, fizic cartela nu are cum sa aiba vreo problema. Doar daca e ceva de la ei, fapt care se poate rezolva prin telefon rapid. 

0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Tocmai ca are cum sa fie problema cu SIM-ul. Au fost multe cazuri in care inlocuirea unei cartele SIM a rezolvat problemele. 

TheSpidyFlash
Pathfinder
Opțiuni
Din cauza operatorului. Acea cartela SIM conține doar niște date, de restu se ocupa ei. Posibil, după cum spuneam, daca dai un telefon sau mergi fizic sa intrebi sa iti spună ei daca chiar e o problema cu ea sau nu.
0 Aprecieri
Gykngyike
First Poster
Opțiuni
Unde gâsesc apel cu Wi-Fie pe tf meu nu este de multe iri nu am semnal in casa dar am Wi-fii...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Setari, conexiuni, apel wifi.

Daca esti pe Telekom, nu poti activa pentru ca Telekom nu are acest serviciu.

Irisiris
Explorer
Opțiuni
Update: telefonul este in service , i se schimba placa de baza, bateria, difuzoarele, ...au mai pastrat doar displayul si carcasa cred. 🤣🤣
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Multumim de update! Sa ne tii la curent! 🙂

Soluţie
Irisiris
Explorer
Opțiuni
New update: ***** 9 zile de stat in service pt comanda piese, samsung a autorizat inlocuirea produsului sau banii înapoi. Deci nu am fost eu paranoia🤦 🤣cum ajunsesem sa cred.
0 Aprecieri
yce1981
First Poster
Opțiuni
Salut,am avut s20 ultra,aveam aceiași problema,
Acum am luat s22 SI IAR ACEIAȘI PROBLEMA!!!
Ori cade semnalul,ori nu primesc pe wtsp mesaje decât dacă intru in aplicație,etc...
0 Aprecieri
Opțiuni

Exact aceeasi problema o am si eu, am schimbat sim ul de la telekom si degeaba,momentan este in service la cei de la samsung de azi.

0 Aprecieri