Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme cu supraincalzirea

(Subiect creat la: 21-08-2023 06:17 PM)
435 Vizualizări
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
salutare

am luat de curand un S22 merge bine nu am probleme...bateria tine...doar ca e prea cald..., am trecut de la un S20 FE, cum il deschid il butonez 5 min...fb, instagram...si arde...mai ales daca ma uit pe youtube, temepratura procesorului nu o vad nici in aida, nici in cpuz...cea a bateriei sta app de 40 cand il simt cald...am avut destule telefoane dar nici unul nu a fost asa...

credeti ca are probleme sa il trimit la garantie? 

Multumesc!!!
10 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Instalează Good Guardians din Galaxy Store și pune un screenshot din modulul Thermal Guardian să vedem dacă e normal cât se încălzește.
https://apps.samsung.com/appquery/appDetail.as?appId=com.android.samsung.utilityapp
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
asta arata...Screenshot_20230821_182836_Thermal Guardian.jpgScreenshot_20230821_182813_Thermal Guardian.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Ajunge undeva la vreo 45 de grade cred, un pic cam mare dar nu exagerat ținând cont că FB și instagram cam încălzesc telefonul. Dar și temperatura ambientală e destul de mare, probabil aproape 30 de grade. Pe ce mod e setat în Întreținere dispozitiv > Baterie > Mai multe setări pentru baterie > Viteza de procesare? E pe optimizată? Ce mai poate încălzi telefonul rata de refresh 120 Hz, 5G cu semnal slab, luminozitatea crescută a ecranului. Dacă atingi acele puncte roșii de pe grafic îți arată ceva aplicație?
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
la baterie da e pe optimizataScreenshot_20230821_184449_Thermal Guardian.jpgScreenshot_20230821_184402_Thermal Guardian.jpg
0 Aprecieri
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
si temperatura in camera da e de 29 gr
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Da. Am văzut pe grafic noaptea, unde în general are temperatura camerei 🙂. Pe acel grafic primul smiley de jos e la 20 de grade, și apoi e câte unul din 10 în 10 grade.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Teoretic fiind cald afara cred ca si temperatura telefonului creste putin.
Pe al meu S22u cand era cald tare si jucam pubg sau ceva yt,tiktok era la fel de fierbinte. Nu de speriat. Ai vreo husa care nu permite trecerea caldurii ?
BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
am de la pitaka...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu vad nimic in neregula cu temperatura.. stai linistit.
Compari telefoane cu specificatii si procesoare diferite.. e normal sa se comporte diferit. 
In afara de asta, mai ai si husa de la Pitaka care este extrem de subtire... altfel simti temperatura telefonului 😆

BogdanDanielS
Voyager
Opțiuni
am inteles...multumesc frumos...