Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme cu conexiunea bluetooth

(Subiect creat la: 19-09-2022 08:25 PM)
389 Vizualizări
Bradu
Apprentice
Opțiuni
A mai avut cineva probleme cu conexiunea Bluetooth la S22 ultra? 
0 Aprecieri
14 Răspunsuri
EmiliaDuna
Hotshot
Opțiuni
Salut,
Nu am auzit sa fie probleme pe S22 Ultra.
0 Aprecieri
GeorgeH
GrandMaster
Opțiuni
Toate device-urile pe care le conectezi sunt cu probleme, sau una anume?
0 Aprecieri
Bradu
Apprentice
Opțiuni
Da, la carkit ul mașinii, cu alte telefoane nu am avut probleme. Și la căști
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
La ce anume eşti conectat şi ai probleme?
Depinde şi de dispozitivul la care eşti conectat,nu doar de smartphone.
0 Aprecieri
Bradu
Apprentice
Opțiuni
Atunci de ce doar cu telefonul acesta am probleme? E vorba de conexiunea la carkit, căști, etc
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Absolut nici o problema. Nu au semnalat nici alții cu acest telefon probleme pe platforma.

Ce pățești mai exact?
Bradu
Apprentice
Opțiuni
Se conectează și deconectează aleatoriu de la carkit, căști etc
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am înțeles.

Poți încerca in prima faza o resetare setări rețea (va uita rețelele wifi și dispozitivele bluetooth asociate). Le reinperechezi și vezi dacă se mai întâmplă.
Ovi67
First Poster
Opțiuni
Aceeași problemă o întâmpin și eu cu o pereche de căști (Vivo Wireless sport Lite) Numai la aceste căști întâmpin această problemă. Se deconectează și se conectează incontinuu.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
@Bradu
Este o problemă pe care au semnalat-o şi alții,posibil să poată fi corectată doar printr-un nou update.Poți semnala eroarea direct din aplicația Samsung Members sau să utilizezi Smart Tutor/Remote control să verifice specialişti autorizați natura problemei.Las mai jos link-urile cu probleme similare(chiar dacă sunt în engleză).

https://r1.community.samsung.com/t5/galaxy-s/s22-ultra-bluetooth-issues/td-p/16181200

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/s22-ultra-bluetooth-issue/td-p/5614379
0 Aprecieri
Bradu
Apprentice
Opțiuni
Am făcut deja pașii de mai sus, mai am doar varianta de resetare generală, și dacă persista problema, service.
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Să faci un backup complet şi o sincronizare înainte de resetare.Sunt colegi care poate te pot ajuta mai mult în acest sens,eu zic să nu te grăbeşti cu resetarea şi să mai aştepti.Pentru că dacă este vreun bug,resetarea nu îl rezolvă.Doar un ulterior update.
0 Aprecieri
Bradu
Apprentice
Opțiuni
Da nu ma grăbesc, ață doar ca e super deranjant, eu circul mult cu mașina și deconectarea și reconectarea aia aleatorie care apare doar în convorbire, e exasperanta
0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Se mai întâmplă si la mine dar doar la conexiunea cu ceasul, am presupus ca este de la ceas având in vedere ca in rest nu am avut probleme.
Pe S22U am mai avut "întreruperi" pe partea de semnal, și-au revenit după o trecere in mod avion.
0 Aprecieri