Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z przegrzewaniem seria s22

(Temat utworzony: 20-02-2022 08:39 PM)
5812 Wyświetlenia
Maledivy123
Navigator
Opcje
Czy to prawda że seria s22 się przegrzewa? Z wielu źródeł słyszałem że s22 ma problem z temperaturą a planuję go kupić. Wiem po wpisach że część z nas ma już s22 więc pytanie dotyczy te osoby właśnie.
(Możliwe że te pytanie już padło na forum ale nie chce mi się go szukać)
0 Like
87 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Maledivy123  Witamy

Nie mamy takich potwierdzonych informacji o przegrzewaniu się tych modeli.

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maledivy123  Podasz źródło informacji o przegrzewaniu?

_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
@Maledivy123 Witam. Telefon jest zbyt świeży żeby można było coś takiego mówić. A plotki zawsze będą plotkami. Dodam że powtarza się to przy każdym flagowcu jakim wypuści Samsung.
LUKE123
Helping Hand
Opcje
Myślę że jeszcze trzeba troche poczekać na takie informacje, dodam że też mnie to bardzo ciekawi w jakich temperaturach chodzą nowe S22, oraz jak ich wydajność wypada na tle konkurencji
matik3789
Navigator
Opcje
Mam s22 ultra od 2 dni i o żadnym nagrzewaniu bądź przegrzewaniu nie ma mowy. W 2 dni mega mocno męczyłem telefon xd
Maledivy123
Navigator
Opcje
To coś źle musiałem usłyszeć 😅
patyczak
Black Belt 
Opcje
Poczytaj, jak masz czas, tematy z ub. roku, dotyczące S21 Ultra. Dokładnie te same, nie potwierdzone ploty krążyły. Mam S21 Ultra i zamówiłem S22 Ultra. Jeśli S22 będzie się tak "grzać ", jak S21, to "biere " go w ciemno 😀
0 Like
Kamilq675
Explorer
Opcje
Potwierdzam, również nie zauważyłem takiego czegoś.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Plotki były są i będą. Pamiętam że już od S6 takie informacje trafiały do sieci. A najbardziej udzielają się ci co nie mieli nigdy takiego telefonu.