Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z głośnikami w s22 ultra.

(Temat utworzony: 14-03-2022 10:25 PM)
6456 Wyświetlenia
matik3789
Navigator
Opcje
Tak jak w tytule przy włączonym dolby atmos i ustawieniu automatyczne włączając dźwięk na maksymalna głośność słychać rezonans. Tak jakby głośniki nie wyrabiały przy wysokich tonach.

Przykładowa piosenka w której świetnie to słychać to "Pascal Letoublon - Friendship (oryginal mix). Pierwszych 13 sekund to jest jakis kiepski zart... I to nie jest jednostkowy problem bo na zagranicznych forach ludzie piszą o tym samym problemie... 

Zaczyna to być trochę irytujące że żaden producent w świecie androida nie jest w stanie wydać idealnego urządzenia i to jeszcze za taką kasę...
0 Like
80 Odpowiedzi
EDYTAG82
Journeyman
Opcje
Byłam w serwisie Samsunga w Łodzi i nic mądrego mi nie powiedzieli.
Może to,a może tamto...
Proszę obserwować...
0 Like
EDYTAG82
Journeyman
Opcje
W serwisie Samsunga w Manufakturze w Łodzi nie mieli zielonego pojęcia dlaczego telefon charczy i rzęzi przy połączeniu przychodzącym 😔
0 Like
EDYTAG82
Journeyman
Opcje
@cules - Ja mam ten sam problem z głośnikiem.
Dziwne jest to,że raz dzwoni normalnie,a raz charczy i buczy...
Pana telefon nadal charczy przy połączeniu przychodzącym?
0 Like
cules
First Poster
Opcje
Chodzi o dolny głośnik, po wyłączeniu i włączeniu telefonu jest to samo. Resetowałem ponownie i był spokój na 2 dni i teraz znowu to samo aż się coś w uszach robi...
0 Like
EDYTAG82
Journeyman
Opcje
Witam.
Chciałam zapytać czy ktoś z Was ma problem ze smartfonem Samsung galaxy s 22 ultra podczas połączeń przychodzących?
Mój telefon burczy,charczy i trzeszczy. 
Nie wiem czy jest zepsuty głośnik,czy to wina oprogramowania...
Pomóżcie proszę...

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam,
Czy telefon ma aktualne oprogramowanie?
Czy głośnik trzeszczy tylko podczas rozmów ?
EDYTAG82
Journeyman
Opcje
Witam.
Telefon ma aktualne oprogramowanie.
Telefon - dzwonek trzeszczy przy połączeniu przychodzącym.
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
W takim razie wygląda mi to na błąd w oprogramowaniu. Gdyby głośnik był uszkodzony to byłoby to słychać za każdym razem gdy byłby odpalany dzwięk w każdej aplikacji.

Proponuję wykonać wipe cache partition ->
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Gdyby WCP nie pomogło to trzeba będzie wykonać reset do ustawień fabrycznych bez kopii zapasowej

0 Like
EDYTAG82
Journeyman
Opcje
Dziękuję.
A co jeśli to wina oprogramowania?
Zastanawiam się czy oddać telefon na reklamację?
Zawsze kupowałam telefon z serii Galaxy S w przedsprzedaży I pierwszy raz tak bardzo się zawiodłam.
Telefon za blisko 7000 zł,a wstyd mi jak jestem w pracy i ktoś do mnie dzwoni...porażka
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Jeśli wipe cache partition ani reset nie pomogą obawiam się, że konieczny będzie serwis
0 Like