Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podświetlanie krawędziowe

(Temat utworzony: 20-03-2022 04:41 PM)
12813 Wyświetlenia
Albert98
Explorer
Opcje
Witam,
Czy ktoś z was może się orientuję czy w s22+ jest podświetlanie krawędziowe podczas powiadomień czy jak ktoś dzowni ?
Tak jak miał s20+
0 Like
Przejdź do rozwiązania
Sarena
Explorer
Opcje
Właśnie jest to tak w ultra i nie działa to.
Skoro jest to tak postawiane to powinno działać a faktycznie zachowuje się to tak jakby tej funkcji nie bylo
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
A jak masz ustawione powiadomienie Skrócony czy Szegółowy? Musi być Skrócony
0 Like
Sarena
Explorer
Opcje
Jest skrócony ustawiony
0 Like
PatrykB
Helping Hand
Opcje

@Sares Masz uwzględnione w opcjach dla wszystkich aplikacji? Dodatkowo sprawdź jeszcze w trybie bezpiecznym aby wykluczyć wpływ aplikacji zewnętrznych na brak działania tej funkcji.  W dolnej części tego poradnika znajdziesz instrukcję jak włączyć tryb bezpieczny:  https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn... 

0 Like
BiałaMantra
Apprentice
Opcje

Cześć,

Przesiadłam się niedawno z iPhone na Samsunga S22 Ultra. Bardzo brakuje mi jednej funkcji, która była na IOS, mianowicie podświetlenie ekranu w momencie otrzymania wiadomości tak żeby było wiadome co i od kogo przyszło. Na chwilę obecną jest tak, że słyszę tylko dźwięk, a żeby zobaczyć co konkretnie przyszło to muszę ręcznie podświetlić ekran. Czy jest gdzieś opcją żeby to włączyć? Proszę bardzo o podpowiedź! :smiling-face:

0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, można ustawić tzw. Podświetlenie krawędziowe
Wchodzimy-> ustawienia-> powiadomienia-> ustaw. skróc.wyskak. okien.

Gdy ekran będzie wygaszony, powiadomienie powinno się pokazać.
MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje
Możesz również ustawić sobie always on display, żeby wyświetlało się ciągle, lub żeby pokazywało się tylko w momencie otrzymania powiadomienia.20220625_120323.jpg20220625_120312.jpg20220625_120257.jpg
BiałaMantra
Apprentice
Opcje
Oooo super! Dziękuję Wam bardzo ❤️
BiałaMantra
Apprentice
Opcje
A jeszcze mam pytanie, ustawiłam i działa przy wiadomościach super. Ale przy wiadomościach z messenger niestety nie podświetla się ekran. Da radę coś z tym zrobić?
0 Like
MarcellGalaxer
Pathfinder
Opcje
Jeśli na messengerze masz włączone dymki czatu, to wtedy ekran się nie podświetla.
Powiadomienia z messengera podświetlają się tylko wtedy, gdy dymki czatu są wyłączone, ale wtedy gdy otrzymasz wiadomość z messengera to pojawi się ona na pasku powiadomień, a nie będzie tego bąbelka.