Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pierwsze wrażenia S22 Ultra

(Temat utworzony: 30-06-2022 09:57 AM)
160 Wyświetlenia
Piotrux
Journeyman
Opcje

Witam społeczność.

Moje pierwsze wrażenia po kilku dniach obcowania z Notem... Grrr Ultra... Szczerze nie tego się spodziewałem po telefonie w 21 wieku. Oczekiwałem dopracowanego do granic możliwości urządzenia, które spełni oczekiwania nawet największych malkontentów a dostałem niedopracowaną wersję beta. 

1 ważna sprawa i mam nadzieję że to soft to losowe resetowanie się podczas używania aparatu ... Sic

2 sprawa budzik doprowadził mnie do zawału ponieważ nie ma opcji narastania dźwięku alarmu

3 nie ma opcji automatycznego włączania trybu oszczędnego baterii po przekroczeniu np 20% baterii

4 widżet pogody po naciśnięciu na zegar (w wersji z zegarem po lewej stronie) otwiera i tutaj niespodzianka pogodę a nie jakby się spodziewał każdy człowiek ustawień zegarka / alarmu jak i innych producentów.

Wiem że to pierdoły ale to jest flagowiec inne średniaki mają takie opcje od dekad a samsung w lesie....

19 Odpowiedzi
pilus40
Pioneer
Opcje
Nawet S10 i S7 były lepsze fotograficznie niż S21. S22 mam nadzieję sprawdzić.
0 Like
Edys075
Samsung Members Star ★
Opcje
Sprawdź kilka moich zdjęć na profilu :smiling-face:

Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

0 Like
Marek666oxo
Student
Opcje
Szkoda go używać jako telefonu , używam go tylko jako sprzętu do nagrywania bo tylko do tego się naddaje , szkoda bo czuję że wywaliłem pieniądze w błoto. Bateria to dramat 6 h i zgon, grzeje się w sumie to w dobie węgla po 3 tys. I chrustu do zbiorów to jedyna przydatna opcją na zimę. Mam Xiaomi 11T i jako smartphone jest 5 x lepszy .
Minusy 22 ultra
- bateria
- temperatura
- zawiesza się
Nie jestem zadowolony.
0 Like
Piotrux
Journeyman
Opcje
Mój wrócił z reklamacji. Wymienili płytę wszystkie aparaty i baterię. Problem restartów rozwiązany ufff. Bateria po czerwcowej aktualizacji trzyma dłużej, szału nie ma ale jest odczuwalna różnica.
Bobibobi
Journeyman
Opcje
Zawiedziony jestem bardzo bawisz 6000 za telefon zawiesza się ogólny cały czas jest z nim problem masakra do ***** to oppo i Xiaomi jest lepsze
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Spróbuj wykonać hard reset bez przywracania kopii zapasowej i daj znać czy coś się zmieniło. Poniżej podaję instrukcję.

Instrukcja - hard reset
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...

Bobibobi
Journeyman
Opcje
Żałuję że kupiłem Samsunga i zrezygnowałem z iPhona ale wracam z powrotem do iPhona
0 Like
Bobibobi
Journeyman
Opcje
Odpowiedź Samsunga jak do wszystkich problemów z Samsungiem proszę zresetować twardy reset i to jest diagnoza podejście do klienta masakra co by się nie działo z telefonem zawsze jest to samo twardy reset
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli uważasz, że hard reset nie rozwiąże problemu to zgłoś się bezpośrednio do punktu serwisowego. Błędy możesz również zgłosić za pomocą aplikacji Samsung Members.

Wskazówka - zgłaszanie błędu do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

Bobibobi
Journeyman
Opcje
Mam dosyć tego telefonu i nie mam czasu żeby chodzić po serwisach muszę pracować bo węgiel jest po 3000
0 Like