Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opłacalność

(Temat utworzony: 10-02-2022 01:24 PM)
175 Wyświetlenia
Maledivy123
Navigator
Opcje
Opłaca się przesiąść z s21 na s22/s22+?
Jak tak to opłaca się bardziej s22 czt s22+?
0 Like
43 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Maledivy123 Urządzenia są bardzo podobne do siebie.

Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Zależy za ile sprzedasz s21. Różnice bardzo mało, za to w s22 masz szklane plecki i jest ogólnie wytrzymalszy. Możesz czekać na promocje chociaż już teraz wyhaczysz s22 że zniżka 400zl i buds pro za 1zł :winking-face:
Maledivy123
Navigator
Opcje
Telefon nie idzie na sprzedaż ale i tak się nie zmarnuje u mnie. Promocja jest, kod otrzymałem więc -302 zł i pokazuje za 1zł buds pro. Opłaca się?
0 Like
Ap121
Voyager
Opcje
Lepiej nie kupuj
0 Like
Quantiss7
Pathfinder
Opcje
Dodaj kod GALAXYS22 I będzie dodatkowo -200 :winking-face:
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Maledivy123, pula zamówień z tym kodem na 300 zł, z tego co wiem, została już wyczeprana, więc Ci nie zatrybi. A co do opłacalności, moje prywatne zdanie, że opłaca się tylko do S22 Ultra, lepiej na razie poczekać, zobaczyć, co będzie w przyszłości.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

AnnMarii
Pioneer
Opcje
@OlekaiiA skąd takie informację? Pół dnia walczę z działem wparcia w Samsungu, bo mój kod pokazuje, że nie działa w przypadku modelu s22+, który włożyłam do koszyka i nikt ze strony samsunga takiej informacji mi nie udzielił.
0 Like
Stachur
Explorer
Opcje
Na galaxy unpacked mówili że ***** kodów to 1000
0 Like
AnnMarii
Pioneer
Opcje
@Stachur ale mnie nie chodzi o to ile było kodów, tylko o to, że ze strony Samsunga nie ma żadnej innej informacji, że liczba zwrotów została wyczerpana
0 Like