Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Microfon defect

(Subiect creat la: 06-07-2023 07:02 PM)
1025 Vizualizări
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
Buna! Am telefonul acesta de 6 luni, S22 Ultra. Nu mai functioneaza microfonul. Nu pot inregistra mesaje vocale, se trimit goale fără sunet, nu pot folosi asistenta vocala google.. dar când vorbesc la tel se aude.

image

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E cel de jos. Când dai testare în samsung members îți arată care e. La prima camera de sus, în partea de jos a ei este un orificiu mic. Vezi te rog dacă nu e obturat cu ceva. E folosit pentru al treilea microfon dar și pentru egalizarea presiunii în telefon. Poți încerca eventual să scoți cartela SIM și o reintroduci. Așa se egalizeaza presiunea dacă asta e cumva problema

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

22 Răspunsuri
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
PS: Nu am folie, am îndepărtat husa. Tot nu merge
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Atunci probabil e defect. Apelează la un service autorizat. Poți încerca eventual o resetare la valorile din fabrică, dar nu cred că rezolvă ceva. Presupun că nu funcționează nici la filmare video.
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
La video merge
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Acum îmi dau seama că la video înregistrează cu toate 3
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nu ai cumva protecții pe lentile?
0 Aprecieri
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
Pe camere adică?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da.
0 Aprecieri
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
Nu. Dar sa înțeleg. La mine nu funcționează primul microfon. E vorba de cel de sus? Ca eu incercam sa l curat pe cel de jos :))
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
E cel de jos. Când dai testare în samsung members îți arată care e. La prima camera de sus, în partea de jos a ei este un orificiu mic. Vezi te rog dacă nu e obturat cu ceva. E folosit pentru al treilea microfon dar și pentru egalizarea presiunii în telefon. Poți încerca eventual să scoți cartela SIM și o reintroduci. Așa se egalizeaza presiunea dacă asta e cumva problema
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
A mers, am scos cartela si am reintrodus o!!! Mulțumesc mult de tot! 🥰
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mă bucur. Dar asta înseamă că nu se poate egaliza presiunea. În general se întâmplă la cei care pun acele protecții de care ți-am spus. Dacă se mai întâmplă tot ar fi bine să fie văzut într-un service să se elimine cauza.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Seria A nu cred că are al treilea microfon. Ai audio zoom în setările video de la cameră? În modul video> setari>optiuni avansate.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Plus ca din câte știu nu are rezistență la apă (ip68) deci nu cred că e ermetic, astfel încât să aibă această problemă.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent! Bine ca s-a rezolvat!

I-am marcat raspunsul lui @AlphaBlue ca si solutie. Poti sa o faci si tu, atunci cand un raspuns te ajuta la problema ta.

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Buna,
Telefonul a avut vreun șoc? La filmare video face fel? Ai putea incerca un factory data reset, poate se rezolva după. Daca nici resetare nu funcționează, mergi într-un service autorizat Samsung pentru un diagnostic precis.
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
Când filmez se aude
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Încearcă un factory data reset și vezi daca problema se rezolva.
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
De pe ce site sau magazin fizic e cumpărat telefonul ? Trebuie mers la un service pe baza garanției..
AlinaaG
Journeyman
Opțiuni
Emag
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Poți face o resetare generala....la setările din fabrica..si daca nu merge nici asa la service cu el.
0 Aprecieri