Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Interfejs systemowy nie odpowiada

(Temat utworzony: 01-03-2022 04:52 PM)
12309 Wyświetlenia
bartek307
Journeyman
Opcje
Cześć. Co jakiś czas(około 2 razy dziennie) przy próbie odblokowania telefon zawiesza się na około 15 sekund, po czym otrzymuje komunikat interfejs systwmowy przestał działać i wszystko wraca do normy
Mam aktualna wersję systemu. Próbowałem przywrócić system do ustawień fabrycznych i problem rozwiązał się na 3 dni. To trochę frustrujące w telefonie tej klasy.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jaką posiadasz wersję oprogramowania? Czy w telefonie znajduje się wersja z końcówką AVBF?

0 Like
bartek307
Journeyman
Opcje
S908BXXU1AVBF
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czyli posiadasz najnowszą wersję oprogramowania. Pozostaje zgłosić błąd za pomocą aplikacji Samsung Members lub ewentualnie zgłosić się do punktu serwisowego na diagnostykę telefonu.

Wskazówka - zgłaszanie błędu do firmy Samsung
https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-zg%C5%82osi%C4%87-b...

0 Like
AdiYaro
Pathfinder
Opcje

U mnie to samo. Też S22 Ultra. Efekt jest taki, że ta ikonka od biometrii ładuje się nie do końca i jest zwiecha na kilkanaście sekund. 

bartek307
Journeyman
Opcje
Kontaktowałeś się już z samsungiem w tej sprawie?
0 Like
AdiYaro
Pathfinder
Opcje
Nie, ale na angielskim forum czytałem, że to nie odosobniony przypadek.
Oprogramowanie mam najnowsze, ale problem wcześniej też występował.
Tu o tym piszą:
https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s22-series/frozen-screen/td-p/4906061/page/5
0 Like
AdiYaro
Pathfinder
Opcje

Wysłałem zgłoszenie o błędzie. 

Zobaczymy co oni na to. 

Raczej wygląda mi to na błąd oprogramowania, co można naprawić aktualizacją, ale zobaczymy...

0 Like
Richard89
Explorer
Opcje

Witam mam to samo, zrobiłem podobny temat, ale widzę ze problem jest znany.

275033174_1167776333992079_4859625587169924549_n.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Richard89  Ewidentnie problem z oprogramowaniem trzeba to zgłosić.

Zainstalowane jest obecnie najnowsze oprogramowanie?

@mirudo24  Też spotkałeś taki problem?

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@AdiYaro  napisał(a):

U mnie to samo. Też S22 Ultra. Efekt jest taki, że ta ikonka od biometrii ładuje się nie do końca i jest zwiecha na kilkanaście sekund. 

Wczoraj spotkało mnie dokładnie to samo. Nie wgrywałem kopii zapasowej i wykonałem przywracanie ustawień fabrycznych po zaktualizowaniu telefonu do najnowszej wersji oprogramowania. Według mnie to problem po stronie oprogramowania. Skoro błąd występuje u większej liczby osób to należy się spodziewać, że zostanie szybko rozwiązany.