Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Interfejs systemowy nie odpowiada

(Temat utworzony: 01-03-2022 04:52 PM)
12822 Wyświetlenia
bartek307
Journeyman
Opcje
Cześć. Co jakiś czas(około 2 razy dziennie) przy próbie odblokowania telefon zawiesza się na około 15 sekund, po czym otrzymuje komunikat interfejs systwmowy przestał działać i wszystko wraca do normy
Mam aktualna wersję systemu. Próbowałem przywrócić system do ustawień fabrycznych i problem rozwiązał się na 3 dni. To trochę frustrujące w telefonie tej klasy.
35 Odpowiedzi
BUCKY29
Navigator
Opcje
Jesli pojawi sie aktualizacja zaktualizuj urzadzenie... na dzien dzisiejszy spróbuj wyczyścić pamięć podręczna nie potrzebne aplikacje i uruchom ponownie tel.

Jeśli niedawno zaktualizowałeś swój system operacyjny i zacząłeś doświadczać tego problemu, może to być potencjalną przyczyną braku odpowiedzi interfejsu użytkownika systemu na urządzeniu z Androidem. Zalecamy natychmiastowe ponowne uruchomienie urządzenia, aby telefon mógł odpocząć i odświeżyć nową aktualizację.... tu jest link...

https://pl.ios-data-recovery.com/system-ui-not-responding-android/
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bartek307  Cześć

Czy problem powraca jeszcze po zresetowaniu telefonu?

0 Like
bartek307
Journeyman
Opcje
Tak.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@bartek307  Rozumiem że to model S22?

Były przywracane jakieś dane z innego urządzenia?

Jeżeli mimo resetu jest taki problem  wykonałbym raz jeszcze przywrócenie ustawień fabrycznych a w ostateczności reklamacja urządzenia.

0 Like
bartek307
Journeyman
Opcje
S22 Ultra. Po przywróceniu ustawień fabrycznych problem ustal na 3 dni.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie odpowiedziałeś na pytanie czy przywracałeś kopię zapasową po przywróceniu ustawień fabrycznych. Jeżeli tak to przywróć ustawienia fabryczne raz jeszcze ale tym razem bez kopii.

0 Like
bartek307
Journeyman
Opcje
Kopii zapasowej nie robiłem.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Napisałeś wcześniej, że po przywróceniu ustawień fabrycznych problem nie występował przez pierwsze trzy dni. Czy w tym czasie instalowałeś dodatkowe aplikacje lub usługi? Możliwe, że jedna z aplikacji powoduje takie zachowanie telefonu.

0 Like
bartek307
Journeyman
Opcje
Oczywiście, instalowałem podstawowe aplikacje typu bankowość, media społecznościowe. Raczej one nie powodują błędów.
0 Like