Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Hârâit difuzor samsung s22

(Subiect creat la: 01-02-2023 04:47 PM)
1218 Vizualizări
alecspwr
Apprentice
Opțiuni
Buna ziua! Mai am cativa amici, cu aceeasi problema . Uneori , difuzorul telefonului incepe sa hârâie , ***** care isi revine singur, uneori fiind nevoit sa i dau eu restart. Aveti idee ce e ? E o problema de soft ? Va multumesc
10 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Încearcă o resetare din fabrica.
Oppenheimer
Voyager
Opțiuni
Salutări.

Având în vedere faptul că ai menționat că nu se întâmplă mereu, tind să cred că este o problemă de soft. Dacă ar fi fost o problemă hardware, ar fi trebuit să hârâie tot timpul.

Primul pas ar fi să încerci să cureți speaker-ul și vezi dacă se mai repetă. Dacă tot se repetă, aș încerca, asemenea cum a menționat colegul înainte, un factory data reset, posibil să fie doar un bug.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Cel mai sigur este un bug. Am o cunoștință cu același tip de problema pe un a22 5G. După un factory data reset totul a mers perfect!
0 Aprecieri
alecspwr
Apprentice
Opțiuni
Multumes
0 Aprecieri
Querycori
Explorer
Opțiuni
Buna, nu este un bug si nu este nici de la soft. ***** multe cautari pe diverse pagini de internet am aflat cauza. Se intampla la frig si/sau la schimbari de altitudine (avion). Si se intampla din cauza sigilarii telefonului, adica se produce presiune in interiorul telefonui. Se dadeau 2 solutii.
1. Daca ai sticla de protectie pe camerele foto, da-o jos. Eu asa am facut si de atunci nu am mai avut problema la frig.
2. Deschide slot-ul ptr. cardul sim. Astfel telefonul scapa de presiunea interioara.
alecspwr
Apprentice
Opțiuni
Da, la aceeasi concluzie am ajuns si eu. Multumesc mult ! Adevarul este ca doar afara in frig patesc asta....
0 Aprecieri
Poliec
First Poster
Opțiuni
La fel am observat și eu , la frig abia se aude și cum se încălzește telefonul își revine pe loc , ce pot sa fac oare ?
0 Aprecieri
Querycori
Explorer
Opțiuni
Daca ai sticla pe camerele foto, da sticla jos.
Members_09vxaJz
First Poster
Opțiuni

Salut asta trebuie sa fie sigur eu cand cobor de la o altitudine , pățesc asta , mersi !

0 Aprecieri
veroaa
First Poster
Opțiuni
Nu mi-a venit să cred, dar și mie mi-a hârâit difuzorul din cauza sticlei puse pe camera foto. Am citit acest comentariu și am încercat...s-a adeverit, sunetul s-a auzit clar imediat
0 Aprecieri