Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Garanția fara factura mai ests valabila?

(Subiect creat la: 04-09-2024 12:20 AM)
431 Vizualizări
Members_XBJiUhY
Student
Opțiuni
Pot sa trimit un samsung galaxy s22 în garanție dacă nu mai am factura? 
9 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, atât timp cât nu mai deții factura, normal ar fi sa nu mai poți trimite telefonul ih garanție, dar totuși poți suna la un service autorizat Samsung și să întrebi.
Members_XBJiUhY
Student
Opțiuni
Eu unu nu sunt de acord. Pierzi factura se deteriorează etc, ce faci dacă se strica?. La iPhone ai un an numai la ei fara sa luam în considerare cea comerciala de 24 de luni
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Fără dovada de cumpărare (factura), cum dovedești în primul rând că este al tău telefonul și la ce dată l-ai cumpărat? De la ce magazin ai cumpărat telefonul? Nu ai cont la ei? Dacă este online sau de la Altex, acolo ar trebui să ai factura în cont.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

De unde ai cumpărat telefonul?

E foarte ușor să preîntâmpini pierderea facturii, îi faci o poză chiar de la început.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut!

"Garanția se aplică pe baza documentului de achiziție și al Certificatului de Garanție completat de vânzător la data achiziționării produsului de către consumator", asta este specificat pe site-ul Samsung
https://www.samsung.com/ro/support/warranty/

Poți suna și la ESD (service autorizat Samsung) să întrebi:
https://esdrom.ro/contact/
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Dacă e cumpărat de la un magazin online factura ta se afla în contul tău,dacă e cumpărat de la un magazin fizic și nu mai ai chitanța sau factura achiziționării e greu
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Suna la Samsung și dai IP-ul telefonului. Îți vor spune ce trebuie sa faci ! Daca mai ai și cutia de la telefon te va ajuta și mai mult
Eu așa am făcut.
CrisCris72
Navigator
Opțiuni
Depinde de unde l-ai cumpărat, ori o ai și în format electronic ori poți trimite un mail să îți trimită o copie.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu poti. Trebuie sa ai dovada achizitiei. Singurul mod prin care poti sa ai garantie fara factura este Samsung Care
0 Aprecieri