Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Aplicatie care ruleaza in fundal

(Subiect creat la: 04-09-2024 04:16 PM)
325 Vizualizări
Andreimrm
Journeyman
Opțiuni
Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu o explicatie in legatura cu aplicatie care ruleaza in fundal de fiecare data cand ma conectez la o retea wi-fi privata, mai exact m-ar ajuta sa stiu ce este, ce ruleaza, daca ma afecteaza cu ceva, sau cum o pot opri, o sa postez un screenshot.

image

1 Soluţie
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca e vorba despre "cabinet", este vorba despre aplicatia Google Home care a detectat un dispozitiv in reteaua in care esti conectat. Ori un Chromecast, o boxa sau alt dispozitiv.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Daca e vorba despre "cabinet", este vorba despre aplicatia Google Home care a detectat un dispozitiv in reteaua in care esti conectat. Ori un Chromecast, o boxa sau alt dispozitiv.

Andreimrm
Journeyman
Opțiuni
Merci! Ma afecteaza cu ceva ? Imi afiseaza ca si cum ruleaza un continut, dar nici nu o pot accesa, nici inchide, ca se deschide automat singura
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu, stai linistit, nu te afecteaza cu nimic. Presupun ca se intampla cand esti conectat la o alta retea Wifi decat cea de acasa. La serviciu, sau intr-un loc public.

Andreimrm
Journeyman
Opțiuni
Merci mult de ajutor, am inteles.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca nu ai dispozitive adaugate in Google Home si nu te intereseaza notificarile acestea, poti cauta (instala), Google Home pe telefonul tau, apesi in dreapta jos, notificari si poti pune pe off notificarile de la notificari generale.

CristinaEC
Big Cheese
Opțiuni
Buna,
Mergi la notificare si pui pe Pauza. Dupa care glisezi notificarea spre dreapta si o sa dispara de acolo.