Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy S22 Ultra sau Galaxy Z Fold 3?

(Subiect creat la: 04-05-2022 08:37 AM)
547 Vizualizări
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hai să facem un experiment virtual: dacă ai avea de ales să primești cadou unul dintre cele două modele, Galaxy S22 Ultra  sau Galaxy Z Fold3 5G , pe care l-ai alege? 

Banii nu ar fi o problemă, este un experiment, nu ar trebui să plătești nimic. Ce-ai alege? Dispozitivul cu S Pen din fabrică sau cel care se împachetează? Care ar fi criteriul/criteriile după care ți-ai face alegerea? Ce-ar conta mai mult pentru tine?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
16 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Eu as alege oricand S22 Ultra!

Fold-ul este mult prea mare si incomod pentru mine si nu ii vad utilitatea. Daca am nevoie de un ecran mare, pot folosi o tableta / laptop. 

Ca si utilizator de Flip, pot spune ca daca ar fi sa am optiunea intre Fold si Flip, tot pe Flip as merge.

Cateva din motivele pentru care as alege S22 Ultra ar fi:

1. S-pen integrat
  2. Display (luminozitate maxima si forma)
  3. Camere (mult peste cele de pe Fold) / performanta si design
  4. Form factor
  5. Sunt fan al gamei Note si acesta este noul Note 😆
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nu aveam nicio îndoială că vei alege Galaxy S22 Ultra :), știu că ești mare fan al seriei Note. Să vedem ce spun și alți utilizatori.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Nici eu nu mai trebuie sa spun nu? 😂

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
B_Alex85
Helping Hand
Opțiuni
S22 Ultra. Ca utilizator de Note pot spune ca "scobitoarea" in anumite situatii face minuni. E usor sa semnezi documente, sa traduci, sa notezi, sa selectezi ceva, ce mai, nebunie :). Serios acum, este util pen-ul. Chiar daca nu-l folosesti tot timpul e bine sa stii ca ai o unealta folositoare la indemana. Si ca aspect arata bine telefonul, dar asta tine de gusturi.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Total de acord cu tine!

De cand cu seria Note am spus adio agendelor carate dup.a mine in sala de sedinte 🙂
Atunci cand l-am avut, l-am folosit mult mai des decat as fi crezut... imi lipseste pe flip, dar m-am obisnuit si fara el (mai greu, dar am reusit). Bun... si lucratul de acasa a contribuit la cat de repede m-am obisnuit fara.

Cosmin96
Voyager
Opțiuni
Salut. Eu as alege tot s22 ultra din simplul motiv ca are pen integrat si este mai compact ca sa zic asa fata de z fold 3.
0 Aprecieri
A71_2021
Voyager
Opțiuni
As alege S22 Ultra pe care sa îl vând și sa cumpăr un Iphone 13 pro max.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ești sigur că ai înțeles întrebarea pusă de mine?

NU UITA!

0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
El cred că a-r alege update-ul la Android 12 😆
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Eu tot S22 Ultra motivul este ca nu prea am avut mult timp experienta cu un smartphone și S-pen integrat în dispozitiv! ( am avut un Note ,de fapt primul model de Note dar era Sh și va da-ți seama😁). Al doilea este performanta lui și bineînțeles camerele foto ( ptr că sunt pasionat de fotografii)
0 Aprecieri
OStefania
First Poster
Opțiuni
Bună
Eu as alege S22 Ultra. Imi plac telefoanele mai mari dar Z Fold-ul mi se pare prea mare in momentul cand este desfăcut si prea mic cand este inchis. Nu vad utilitatea unui ecran atat de mare pentru mine, pot folosi laptopul daca doresc un ecran mai mare.
S 22-ul are un plus mare si din punctul de vedere al design-ului si din punctul de vedere al pen ului integrat care iti permite atat semnarea unor documente daca este necesar cat si crearea unui desen pentru cei talentați.
0 Aprecieri
Robertnic05
Pathfinder
Opțiuni
S22 ultra, rezista mai mult în timp.
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Samsung a73 😏
0 Aprecieri
Daniellart27
Student
Opțiuni
As alege Samsung S22 Ultra cu S-Pen. Ca si fashion designer am nevoie sa am la îndemână ceva util sa îmi pot schiță rapid ideile. Iar mai apoi sa le pot transpune în programele de modificare ca ilustrator sau CAD. Și pentru că îmi place și fotografia de moda, camera cu inteligenta artificiala m-ar ajuta foarte mult.
0 Aprecieri
Sergentu
Pathfinder
Opțiuni
Detin un S22 Ultra dar m-am jucat putin si cu un Z Fold3. Pot spune ca sunt 2 specii diferite de telefoane dar ambele sunt foarte interesante. Z Fold3 pare putin banal cand il ti inchis dar cand il deschizi descoperi magia acelui ecran urias, multitasking-ul e foarte usor de facut, iar la S22 Ultra camerele sunt mult mai bune, S pen-ul care aduce si alte functii noi telefonului si design-ul si materialele din care este facut.
0 Aprecieri
AlexDetailing
First Poster
Opțiuni
Eu am avut un buget no limit pentru afacerea mea, oscilam între un telefon mini și o tableta sau z fold 3. Ambele variante cam pe la 7-8mii lei, z fold 3 a fost 7000lei.
Am ales z fold 3 și nu regret o clipa. Îl folosesc la editare foto ,editare video ,camera foto si video principala în afacerea mea , fotografiat produse și filmare uhd, de ieri și pentru a face vlog , iar ca argument pentru s pen față de s22 ultra care il incorporeaza... mi-am cumpărat un spen 😜. Camera foto video pe timp de zi super, ecran super, performanta jocuri nu știu nu ma joc , apeluri ok, nu a sacadat sau blocat niciodata, multitasking Level 1000 , singurul minus este bateria jalnica care în modul econ. Baterie tine aproape dublu lmao, oricum e mereu la încărcat in masina.. părerea mea z fold 3 merita toți banii dacă ii găsești un scop...Screenshot_20220508-011903_Device care.jpg
0 Aprecieri