Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Ecranul se dezlipește pe margini

(Subiect creat la: 28-02-2024 02:18 PM)
2444 Vizualizări
andreicool8
Navigator
Opțiuni
De 6 luni am un s22 ultra. Recent am dat husa jos și am văzut ca pe marginea de sus a ecranului ecranul se dezlipește. Când apăs dispare efectul cuidat pe care îl vedeți în poza. Telefonul nu a suferit vreun fel de soc fizic și nu a avut contact cu lichide. Mai are cineva aceasta problema? 

image

32 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pare ciudat.. mergi cu el la un service autorizat Samsung pentru verificări. Nu am această problemă pe S22 ultra.
0 Aprecieri
andreicool8
Navigator
Opțiuni
Exynos 2200 💀
andreicool8
Navigator
Opțiuni
Chiar nu😂 nu ma joc pe el, îl folosesc 3 ore pe zi și singurul task mai "intensiv" a fost un benchmark în antutu. Peste 50°c nu a avut (am verificat pe cpu z)
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Procesorul nu genereaza atata caldura incat sa cauzeze dezlipirea ecranului... si nici nu se afla in coltul din dreapta sus procesorul.
Cel mai bine ii pune diagnostic un tehnician intr-un centru autorizat 😉
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Am avut și eu S22ultra. Nu are nici o problema cu temperatura!
Repet, in utilizare normala, nu se dezlipește adezivul din cauza procesorului.
Trebuie trimis în service și verificat acolo... Degeaba ne dam noi cu părerea.
Se pare ca e SH... Deci probabil a fost înlocuit display-ul și lucrarea a fost de proasta calitate.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Niciodată nu se va desface display -ul de la căldura degajată de procesor. Indiferent că e chinezesc sau nu. Singura varianta/posibilitate sa se dezlipească capacul (spate) poate și display-ul este din cauza bateriei care tinde să se umfle din diferite cauze/situații
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Posibil ce ai avut tu cred că era ceva foooarteee slab calitativ.
Am văzut că ți-ai schimbat numele din @CosmYn in acesta nou.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Mersi de lămurire . Să țin cont sa nu îți mai dau atenție pe viitor 👍
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
Dacă nu l-ai achiziționat de nou e foarte posibil sa fi fost deja schimbat ecranul și lucrarea sa nu fi fost chiar ce trebuia.
0 Aprecieri
andreicool8
Navigator
Opțiuni
L am luat second
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
In cazul acesta e foarte posibil sa fi fost înlocuit ecranul cu ceva chinezesc ieftin doar pentru a-l putea vinde. Ca sa fi sigur ar trebui sa mergi într-un service de preferat autorizat. Oricum un inginer bun își poate da seama dacă a fost sau nu schimbat display-ul. Sper sa poți rezolva problema cu costuri minime.
0 Aprecieri
andreicool8
Navigator
Opțiuni
Ecranul este autentic. Ajunge la 1700 niti fără probleme. Poate a fost desfăcut? Totuși nu vad de ce l ai desface pe fata și nu pe spate
0 Aprecieri
CipriG
Pathfinder
Opțiuni
In cazul acesta s-ar putea sa fie afectat doar statul oleophobic.
0 Aprecieri
andreicool8
Navigator
Opțiuni
Când apăs pe ecran(unde e dezlipit) se vede ca și cum s ar lipi, dar după se face la loc
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Cum ai testat că ajunge la 1700 niți ?
Posibil sa fi fost desfăcut și spatele dar nu se observă , sau a fost dat jos display-ul și probabil înlocuit .
0 Aprecieri
andreicool8
Navigator
Opțiuni
Un prieten are un aparat de măsoară luminozitatea. A dat in jur de 1700 niti
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Asta nu înseamnă decât că display -ul e original probabil.
Totuși la cum arată e clar schimbat.
0 Aprecieri
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salut. Este luat la "mâna a doua"?
0 Aprecieri
andreicool8
Navigator
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Mai mult ca sigur a fost " umblat în el". Sau de la cine l-ai luat l-a ținut în căldură mare. Ceva de genu am pățit cu un s10 uitat în mașină. Îmi pare rău!
0 Aprecieri