Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Durata afisare notificari

(Subiect creat la: 23-06-2023 10:11 PM)
390 Vizualizări
s22_5g_128gb
Apprentice
Opțiuni
Salutare Am o problema cu durata afișării notificărilor în sensul în care orice notificare îmi apare rămâne pe ecran pentru 2min (samsung s22 update făcut la zi)
1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Am înțeles greșit problema. Oare nu s-a activat aceasta opțiune după update: este timpul sa efectuezi o acțiune, în setări > accesibilitate > setări avansateScreenshot_20230623_221026_Accessibility.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Daca vrei un fix pt notificari iti recomand aodnotify.
E o aplicatie pe playstore . Incearc-o si nu vei regreta
0 Aprecieri
s22_5g_128gb
Apprentice
Opțiuni
Mersi dar vreau sa rezolv din setari
0 Aprecieri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu cred ca ai o setare anume default pentru timpul notificarilor.
Adica ai primit sms, whatsapp,etc iti apare notificarea si cam atat. Ai vazut-o si a disparut.
Chiar nu am vazut sa ai timp de a sta on notificarea
0 Aprecieri
danyzahapschi
Explorer
Opțiuni
Nu exista timp de notificare 🐵
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Nefiind vreo setare de genul la notificări,ai putea încerca o resetare de setări. NU va șterge nimic din telefon innafara de parole wifi și conexiuni Bluetooth. Bineînțeles că ui va arata ca și când e scos din cutie dar nu va fi șters nimic din telefon.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă te referi la text atunci nu există setare pentru timp (starea și specifică acest fapt: aplicații cu afișare scurtă) și cred că e așa din considerente de privacy, adică îți uiți telefonul pe birou îți poate vedea mesajele oricine. Pictogramele în schimb și notificările în bara de sus mie îmi rămân pana ce le deschid sau le elimin.
0 Aprecieri
Nelu1968
Apprentice
Opțiuni
Am aceeași problema pe S20 fen, notificarea rămâne activa indiferent dacă închid acea aplicație, pentru aprox 1 minut. Am sunat la Samsung și soluția ar fi sa revin la setările din fabrica, este posibil sa fie un bug la ultima actualizare. Este deranjant
0 Aprecieri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Am înțeles greșit problema. Oare nu s-a activat aceasta opțiune după update: este timpul sa efectuezi o acțiune, în setări > accesibilitate > setări avansateScreenshot_20230623_221026_Accessibility.jpg
s22_5g_128gb
Apprentice
Opțiuni
Asta era setarea
Multumesc
0 Aprecieri
Nelu1968
Apprentice
Opțiuni
Multumesc, revin cu detalii când mai am notificari
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă nu ai dat încă, ar merge și o curățare a partiției cache în recovery mode. Și asta rezolvă multe glitch-uri după update. Dar de curiozitate, acea setare era pe altceva decât implicit?
0 Aprecieri
s22_5g_128gb
Apprentice
Opțiuni
Nu cred ca era cazul chiar de cache, e nou telefonul
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Chiar dacă e nou, presupun ca ai făcut câteva update-uri consecutive. Nu e obligatorie curățarea, dar ajuta la multe probleme apărute după update-uri. Dar e interesant de ce la unele telefoane se modifică setările.
0 Aprecieri
Nelu1968
Apprentice
Opțiuni
Da, era pe 2 minute
0 Aprecieri
Nelu1968
Apprentice
Opțiuni
Setat pe implicit, funcționează normal, apar notificările, însă dispar la scurt timp. Mulțumesc de ajutor. Cei de la Samsung ar trebui sa mai arunce un ochi pe această aplicație, Samsung members, mai afla și ei rezolvarea unor probleme
0 Aprecieri